top of page

Advies & ondersteuning

voor bruidsparen, fotografen en ondernemers
zwangere bruid met bruidegom
Bureau met laptop
Renke Walstra bruiloft inspiratie adviseur fotograaf
Hi, ik ben Renke!

ondernemer, fotograaf & adviseur

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Ik ben gespecialiseerd in gezins- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 11 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

Het leukste aan mijn werk vind ik steeds nieuwe mensen ontmoeten, geen dag is hetzelfde en gewoon het ondernemen. Ik kan uren over fotografie, apparatuur en ondernemen praten.

Fun fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren (al zijn de meeste een roze-tint).

Hoe kan ik jou helpen met je onderneming, fotografie of bruiloft?

E-book

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. De gekozen locatie, de tijd van de dag en planning hebben meer impact op het eindresultaat én de beleving dan je misschien nu nog denkt.

 

Al deze informatie heb ik vastgelegd in mijn boek, welke je krijgt als je mij boekt als bruidsfotograaf. In dit boek vind je álles wat je moet weten om jullie bruiloft Picture Perfect te maken.

Dit e-book is nu ook beschikbaar als ik niet jullie trouwfotograaf ben!

bruiloft magazine vol tips voor een perfecte trouwdag, a Picture Perfect Wedding bridal guide, bruids gids, high end bruiloft, high-end bruidsfotograaf
Advies & ondersteuning
bijzondere en romantische trouwfoto zwartwit lowkey

Als bruidsfotograaf zie ik veel bruiloften vanuit het veld en weet de impact van bepaalde keuzes, denk aan de planning, kleuren-thema's, leveranciers en locaties.

​Met deze kennis kan ik jullie helpen de perfecte dag te plannen, voor mooie trouwfoto's, maar bovenal een fijne beleving.

Ik heb in de begin jaren als fotograaf vooral gewerkt met kleine budgetten. Hierdoor heb ik dus veel bruiloften gezien waarbij er weinig geld te besteden was voor de gehele dag, wat veelal ook zichtbaar was. Dit kán anders. Door goed te plannen en de juiste leveranciers te kiezen kun jij een high end look geven aan je bruiloft, óók met een beperkt budget.

Fotografie

De first-look, het volmondig JA tegen elkaar zeggen en dé kus, een greep uit de bijzondere en onvergetelijke momenten op jullie trouwdag. Momenten die je wilt koesteren. Foto’s zorgen dat je deze momenten kunt herbeleven.

Als bruidsfotograaf zorg ik dat jullie deze momenten kunnen herbeleven!

fotografie bruiloft trouwen prachtig bruidspaar binnenlocatie kas
spontane bruidsfotografie fotograaf spontaan speels energiek
zwart wit foto bruidspaar romantisch en puur

VOOR FOTOGRAFEN & ONDERNEMERS

Werkoverleg
website seo bedrijf ondernemer
Advies & ondersteuning

Naast dat ik je kan helpen op het gebied van fotografie en ontwerpen, kan ik je ook adviseren in het ondernemerschap. Je kunt mij taken in handen geven die je zelf niet leuk vind of geen tijd voor hebt. Ik kan je ondersteunen bij de start van taken, die je daarna zelf kunt doen (zoals zelf een site maken en onderhouden). Misschien wil je gewoon even brainstormen, kun je nieuwe ideeën en tips voor je onderneming gebruiken of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste apparatuur, programma's of leveranciers.

 

De prijs is afhankelijk van je wensen en de opdracht grootte.

 

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek vindt plaats bij mij op kantoor, in Bovensmilde.

Werkwijze ' Photo in a Box'

Deze shoot heet ook wel ‘in a Box’ of ‘Photo in the Box'. Waarbij iedereen in een apart 'vak' zit, en samen 1 grote ‘letterbak’ vormt. De boxen hebben onderling verbindingen, om zo een uniek en speels eindresultaat te vormen.

Je kunt mijn volledige werkwijze voor deze fotoshoot kopen. Inclusief o.a. het maken van de Box-kast, de opstelling, schetsen maken, de uitwerking van de collage en 4 templates (4, 9, 16 en 25 boxen).

photo in the box werkwijze making of gebruiksaanwijzing
Fotografie cursus
Meisje met Camera fotografie cursus workshop leren

Wil jij je ontwikkelen als fotograaf? Dit kan als professional, maar ook als je mooiere foto's van je kinderen wilt maken.

Tijdens de fotografie lessen kun je alles leren over je camera, de instellingen, het juiste licht vinden, bepalen welke locatie geschikt is voor een bepaald effect in de foto, hoe je een scherpe foto krijgt en de nabewerking. Kortom alles om mooie plaatjes te maken.

Of mijn foto-stijl jou aanspreekt is eigenlijk niet relevant. Ik leer je de aspecten van licht, locatie en instellingen, zodat je vanuit hier zelf creatieve keuzes kunt maken en jouw eigen stijl kunt creëren!

• Alle lessen worden op maat gemaakt naar jouw wensen, voor o.a. beginner, hobbyist of gevorderde.

• Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Het kennismakingsgesprek duurt ±30 min. en vindt plaats bij mij in Bovensmilde.

• De lessen vinden standaard plaats in Assen, een eigen locatie op aanvraag. Buiten Assen zijn de reiskosten € 0,50/km

• Zelf (nog) geen camera? Tijdens de lessen is er een starters spiegelreflex camera beschikbaar, om mee te oefenen (Canon).

• Met het boeken ga je akkoord met de voorwaarden. (zie footer)

bottom of page