top of page

HIGH END BRUIDSFOTOGRAAF | NOORD NEDERLAND

Drenthe • Groningen • Friesland

getting ready bruid op haar grote dag
romantische bruidsfoto jong stel bij borg Nienoord in Leek light & airy
prachtige en heerlijke bruidstaart door juffrouwtaart uit Winsum en Gaaf Winsum

WELCOME

Hi bruidspaar to-be,

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzondere, leuke, maar ook een drukke tijd. Er is veel te regelen voor deze dag. Jullie hebben waarschijnlijk al een datum en trouwlocatie, en nu is het dan tijd om op zoek te gaan naar dé bruidsfotograaf.

 

De first-look, het volmondig JA tegen elkaar zeggen en dé kus, een greep uit de bijzondere en onvergetelijke momenten op jullie trouwdag. Momenten die je wilt koesteren. Foto’s zorgen dat je deze momenten kunt herbeleven.

 

Je vindt hier meer informatie over mij, mijn werk en werkwijze.

01

ARE WE A MATCH?

02

RESERVE YOUR DATE

03

ENJOY YOUR DAY!

Renke
HI, IK BEN RENKE!

ondernemer en bruidsfotograaf

Ik zal eerst kort iets over mezelf vertellen.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Tijdens mijn opleiding tot Grafisch vormgever, kwam ik er al snel achter dat mijn hart meer ligt in de fotografie (al sluit het erg op elkaar aan).

 

Ik ben gespecialiseerd in gezins- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 10 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

Het leukste aan mijn werk vind ik steeds nieuwe mensen ontmoeten en geen dag is hetzelfde. Mijn favoriete momenten op een bruiloft zijn de first-look, het taart & toost moment en ik houd enorm van de imperfectie, want dit maakt jullie dag speciaal.

Fun fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren (al zijn de meeste een roze-tint).

Korte
levertijd

Alle leuke, grappige en dierbare foto’s ontvangen jullie op zeer korte termijn, wachten is (bijna) niet nodig!

Natuurlijk
& tijdloos

Foto’s met een natuurlijke & tijdloze uitstraling: Fris, kleurrijk & puur. Een mix tussen journalistiek & editorial.

Picture
Perfect

Mijn boek vol tips en informatie om jullie bruiloft Picture Perfect te maken. Hierin vind je álles wat je moet weten voor mooie foto’s.

Energiek
& vrolijk

Ik ben energiek & vrolijk, dit straal ik ook op jullie bruiloft uit. Ik meng mij tussen de gasten, maar neem de leiding waar nodig.

Ervaring
& kwaliteit

Door jaren ervaring, de nieuwste technieken en met de beste apparatuur en programma’s kan ik jullie kwaliteit leveren.

Bruidspaar wandelt in park gold hour trouw reportage

Renke heeft onze trouwdag gefotografeerd. Ik doe zelf ook fotografie en ben dus extra kritisch. 

De kennismaking, voorbereiding, trouwdag zijn perfect verlopen en de samenwerking gaat heel prettig. Renke is een beetje bescheiden maar werkt professioneel.

Duidelijke afspraken vooraf, dus iedereen weet waar die aan toe is. Kosten zijn duidelijk, maar er is voldoende flexibiliteit om de dag precies zo te organiseren als we wilden. Met een perfect mooi fotoboek als resultaat.

Waar zij heel goed in is, is om alles met perfecte timing vast te leggen. Ze ‘vangt’ nou net het juiste moment!

De foto’s zijn perfect. Ook met hele moeilijke lichtomstandigheden weet Renke goed mee om te gaan.

Je krijgt absoluut waar voor je geld! Absolute aanrader!

- KLAAS -

5MP 1662_178.jpg
Jullie verhaal

Naast een galerij vol dierbare foto’s, is het net zo belangrijk dat je een fijne trouw-beleving hebt, om jaren met veel plezier op terug te kijken.

trouwreportage midwolda scheemda groningen

Stijl

Elke trouwfotograaf heeft zijn eigen stijl. Mijn stijl kun je het beste omschrijven als natuurlijk & kleurrijk, een mix tussen journalistiek & editorial. Vooral lekker spontaan en geen stijf geposeerde foto’s.

Zijn jullie zoek naar warme & pure foto's, klik dan hier.

 

Even een praatje maken met de vader van de bruid, even aandacht voor de kinderen, zelf vind ik het belangrijk om mij tussen de mensen te begeven. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer op jullie bruiloft.

 

In mijn aanpak houd ik van duidelijke afspraken vooraf, maar ik ben flexibel op de dag zelf.

bruiloft magazine vol tips voor een perfecte trouwdag, a Picture Perfect Wedding bridal guide, bruids gids, high end bruiloft, high-end bruidsfotograaf

a Picture Perfect Wedding

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Als bruidsfotograaf wil ik natuurlijk mooie foto's afleveren. De gekozen locatie, de tijd van de dag en planning hebben hierop meer impact dan je misschien nu nog denkt. Ik zal dus ook met de voorbereiding jullie adviseren (Het is jullie dag, dus jullie wens gaat altijd voor!). Om zo een high end eind-galerij aan foto's, een prachtig album, maar ook een fijne trouw-beleving voor jullie te creëren.

 

Om een goede impressie van jullie trouwdag in de eind-galerij en jullie trouwalbum terug te zien, raad ik zo’n 8 uren trouwfotografie aan. In een trouwreportage van 8 uren kun je van het klaarmaken tot het eerste deel van het diner meestal vastleggen. Dit is mede afhankelijk van de planning, het aantal locaties en natuurlijk jullie wensen.

 

Al deze informatie heb ik vastgelegd in mijn boek, welke je krijgt als je mij boekt voor jullie bruiloft. In dit boek vind je dus álles wat je moet weten om jullie bruiloft Picture Perfect te maken.

Binnenkort komt dit boek ook te koop als jullie geen RF-bruidspaar zijn.

Prewedding

Geniet!

Waarschijnlijk sta je niet dagelijks voor de camera of misschien houd je er helemaal niet van om op de foto te gaan en heb je geen zin om op jullie bruiloft uren aan de foto’s te besteden. Geloof me, dit hoor ik vaak. Om deze redenen is een pre-wedding shoot (oefen-shoot) bij het all-in pakket inbegrepen. Ik leer jullie tips en tricks, je zult zien dat je hierdoor meer kunt ontspannen en er daardoor mooie en spontane foto’s zullen komen.

Omdat je bij deze oefen-shoot dus al veel hebt geleerd, zijn een paar korte foto-momenten op jullie bruiloft voldoende, zodat jullie tijd door kunnen brengen met jullie gasten! Ook heb je foto’s om te gebruiken voor jullie trouwkaart.

Na de bruiloft

Jullie ontvangen een preview van de foto’s binnen 2 dagen na jullie bruiloft, want ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn!

 

Na de bruiloft ligt het meeste werk nog voor mij. Alle mooie foto’s uitzoeken en uiteindelijk nabewerken. Ik corrigeer licht, kleur en compositie, zodat ze samen een prachtig geheel vormen.

Als alle foto’s klaar zijn ga ik aan de slag met het ontwerp van jullie album.

Omdat veel bruidsparen geen idee hebben hoe ze uit al die foto’s een selectie moeten maken, maak ik al een voorstel voor het album. Vanuit hier kun je verder je wensen aangeven. Lees verderop meer over het album.

lesbisch bruidspaar zoekt geschikte bruids fotograaf
Foto

IMPRESSIE

Uitgelicht

Uitgelichte bruiloften

Album
5MP IMG_9374.jpg

Champagne

De prachtige herinnering wordt tastbaar door een persoonlijk album. Daarom is er een compleet album inbegrepen bij het all-in pakket, welke je volledig kunt personaliseren tot jullie droomalbum.

Het off season pakket upgraden met dit album is ook mogelijk.

 

Album 'Champagne' heeft een formaat van 25x25cm (open is dit 50x25cm) en er is keuze uit veel verschillende omslagkleuren, in linnen, kunstleer of leer. Een foto-omslag of een reliëf (met of zonder folie) van jullie namen, de datum of initialen behoort tot de omslag-opties. Ook een (bijpassende) bewaarbox of het boekblok in een kleur is mogelijk. 

In het album verwerk ik zo'n 25% van de geleverde foto's (max. 180) en natuurlijk kunnen jullie hier over mee beslissen.

Hebben jullie een specifieke wens voor het album of willen jullie een ander formaat? Op aanvraag is veel mogelijk!

Blush

Een mooi trouwalbum om jullie bruiloft te kunnen herbeleven. Bij het off season pakket is dit album in begrepen.

 

Album 'Blush' heeft een formaat van 20x20cm (open is dit 40x20cm) en er is keuze uit veel verschillende omslagkleuren, in linnen en kunstleer. Dit album heeft een blanco- of  foto-omslag.

In het album verwerk ik zo'n 25% van de geleverde foto's (max. 90) en natuurlijk kunnen jullie hier over mee beslissen.

Ivory

Album 'Ivory' is een kopie van jullie album (binnenkant). Om bijvoorbeeld cadeau te geven aan jullie ouders, getuigen of kinderen.

Dit album heeft een formaat van 20x20 (open is dit 40x20cm). Er is keuze uit verschillende kleuren omslag in linnen en kunstleer. Album Ivory heeft een blanco omslag.

Je kunt dit album bij zowel het Champagne als het Blush trouwalbum bijbestellen.

Algemeen

De albums worden met de hand gemaakt in Griekenland en hebben doorlopende, vlakke pagina's. De pagina's zijn 1mm dik door middel van PVC tussenbladen, voor een strak eindresultaat dat generaties mee gaat!

Tijdens de kennismaking kun je verschillende trouwalbums bekijken.

1MP MM_0036.jpg

Prachtige foto's en een erg mooi fotoboek. Renke is erg vriendelijk, creatief en houdt goed rekening met persoonlijke wensen.

- LISETTE -

Zijn wij een
MATCH?

JULLIE

HOUDEN VAN FOTO'S MET EEN NATUURLIJKE & TIJDLOZE UITSTRALING. FRIS, KLEURRIJK & VROLIJK

WILLEN EEN FOTOGRAAF DIE SPONTAAN, ENERGIEK & VROLIJK IS

HOUDEN VAN HUMOR & IRONIE, HET MAG ALLEMAAL WEL WAT LOSJES

WILLEN EEN FOTOGRAAF MET ERVARING, DIE WEET WAT ZE DOET

WILLEN DUIDELIJKE AFSPRAKEN, MAAR OOK GENOEG FLEXIBILITEIT & VRIJHEID

WILLEN EEN ONBEZORGDE DAG EN EEN FOTOGRAAF DIE MEEDENKT & ADVISEERT

Investering

INVESTERING

Voor een high end bruidsreportage bied ik twee pakketten aan. Het all-in pakket en het off season pakket.

Het all-in pakket is inclusief compleet album, een pre-wedding shoot en vele extra’s. Om jullie trouw-herinneringen te kunnen blijven koesteren.

Trouwen jullie buiten het trouwseizoen (in november t/m april)? Dan is de off season trouwreportage ideaal voor jullie. Uitbreiden van dit pakket met bijvoorbeeld meer momenten, een trouwalbum upgrade en/of binnen het trouwseizoen behoort tot de mogelijkheden.

ALL-IN
€ 2.400

de bruiloft vindt plaats in het trouwseizoen: mei t/m oktober *

KLAARMAKEN T/M AANVANG DINER

ZO'N 7-9 UREN AANWEZIG*

ALLE LEUKE, GRAPPIGE & DIERBARE FOTO'S DIGITAAL

ZÉÉR KORTE LEVERTIJD

GEDULD IS (BIJNA) NIET NODIG

ALBUM CHAMPAGNE, 25X25CM

MIJN BOEK VOL TIPS & INFORMATIE

PERSOONLIJKE HULP / ADVIES

REISKOSTEN IN NOORD NEDERLAND

ZO'N 45 WERKUREN

* langere dag of buiten het trouwseizoen op aanvraag

OFF SEASON
€ 975

de bruiloft vindt plaats buiten het trouwseizoen, in november t/m april *

4 UREN (upgraden is mogelijk)

First-look, ceremonie, toost, groepsfoto's & shoot

ALLE LEUKE, GRAPPIGE & DIERBARE FOTO'S DIGITAAL

KORTE LEVERTIJD

ALBUM BLUSH, 20X20CM

PRE-WEDDING TIPS (zonder fotoshoot)

MIJN BOEK VOL TIPS & INFORMATIE

PERSOONLIJKE HULP / ADVIES

REISKOSTEN IN NOORD NEDERLAND

ZO'N 25 WERKUREN (BIJ 4 UREN)

upgraden is mogelijk

* mei t/m oktober is op aanvraag ook mogelijk

2024 / 2025

Als huwelijksfotograaf richt ik mij op regio Groningen, Drenthe en Friesland (Overijssel op aanvraag). In deze omgeving vind je de mooiste trouwlocaties, zoals de Kruimel & de Wiemel in Gasselte, Borg Nienoord in Leek, Narline in Zuidwolde, Boerderijcafé Mausel in Noordbroek, Allersmaborg in Ezinge en natuurlijk nog veel meer.

bottom of page