top of page

HIGH END BRUIDSFOTOGRAFIE | NOORD NEDERLAND

natuurlijk, kleurrijk & spontaan

spontane bruids fotografie

Welkom!

Hi bruidspaar to-be,

 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzondere, leuke, maar ook een drukke tijd. Er is veel te regelen voor deze dag. Jullie hebben waarschijnlijk al een datum en trouwlocatie, en nu is het dan tijd om op zoek te gaan naar dé bruidsfotograaf.

 

De first-look, het volmondig JA tegen elkaar zeggen en dé kus, een greep uit de bijzondere en onvergetelijke momenten op jullie trouwdag. Momenten die je wilt koesteren. Foto’s zorgen dat je deze momenten kunt herbeleven.

 

Je vindt hier meer informatie over mij, mijn werk en werkwijze.

ibiza bruiloft beige wit strand
verliefd bruidspaar in een bloemen veld
Renke

Behind the camera

HI, IK BEN RENKE!

ondernemer en bruidsfotograaf

Ik zal eerst kort iets over mezelf vertellen.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Tijdens mijn opleiding tot Grafisch vormgever, kwam ik er al snel achter dat mijn hart meer ligt in de fotografie (al sluit het erg op elkaar aan).

 

Ik ben gespecialiseerd in gezins- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 11 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

Het leukste aan mijn werk vind ik steeds nieuwe mensen ontmoeten en geen dag is hetzelfde. Mijn favoriete momenten op een bruiloft zijn de first-look, het taart & toost moment en ik houd enorm van de imperfectie, want dit maakt jullie dag speciaal.

Fun fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren (al zijn de meeste een roze-tint).

Foto

Kleurrijk impressie

Uitgelicht

Bohemian Style

binnenlocatie regen back up plan
ibiza bruiloft
bruid klaarmaken

Bohemian style

Houden jullie meer van warm bohemian? Naast mijn natuurlijke & kleurrijke stijl kun je ook kiezen voor de bohemian style. Deze stijl past o.a. perfect bij bruiloften met veel beige, witte en licht blauwe tinten, zoals een strand bruiloft.

Je kunt tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek beide stijlen inzien, zowel in een volledig geleverde galerij als een trouwalbum. Ook kun je een aantal foto's naast elkaar zijn, met beide uitwerkingen.

Jullie verhaal

the Wedding Experience

bruidsboeket
Winter bruiloft sneeuw najaar
spontane trouwfoto's emotie

SPONTAAN

Mijn stijl kun je het beste omschrijven als journalistiek & editorial, vooral lekker spontaan, energiek & met humor. Ik leg jullie dag vast!

 

Een praatje maken met de vader van de bruid, even aandacht voor de kinderen, zelf vind ik het belangrijk om mij tussen de mensen te begeven. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer op jullie bruiloft.

 

In mijn aanpak houd ik van duidelijke afspraken vooraf, maar ik ben flexibel op de dag zelf.

TROUWALBUM

De prachtige herinnering wordt tastbaar door een persoonlijk album. Daarom is er een uitgebreid album inbegrepen bij de trouwreportages. Upgraden naar een compleet album is mogelijk.

GENIET!

Waarschijnlijk sta je niet dagelijks voor de camera of misschien houd je er helemaal niet van om op de foto te gaan en heb je geen zin om op jullie bruiloft uren aan de foto’s te besteden.  Ik leer jullie tips en tricks, je zult zien dat je hierdoor meer kunt ontspannen en jullie meer tijd door kunnen brengen met jullie gasten! 

a Picture Perfect Wedding

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Als bruidsfotograaf wil ik natuurlijk mooie foto's afleveren. De gekozen locatie, de tijd van de dag en planning hebben hierop meer impact dan je misschien nu nog denkt. Ik zal dus ook met de voorbereiding jullie adviseren (Het is jullie dag, dus jullie wens gaat altijd voor!). Om zo een high end eind-galerij aan foto's, een prachtig album, maar ook een fijne trouw-beleving voor jullie te creëren.

 

Om een goede impressie van jullie trouwdag in de eind-galerij en jullie trouwalbum terug te zien, raad ik zo’n 8 uren trouwfotografie aan. In een trouwreportage van 8 uren kun je van het klaarmaken tot het eerste deel van het diner meestal vastleggen. Dit is mede afhankelijk van de planning, het aantal locaties en natuurlijk jullie wensen.

 

Al deze informatie heb ik vastgelegd in mijn boek, welke je krijgt als je mij boekt voor jullie bruiloft. In dit boek vind je dus álles wat je moet weten om jullie bruiloft Picture Perfect te maken.

Dit boek is nu ook te koop als jullie geen RF-bruidspaar zijn.

bruiloft magazine vol tips voor een perfecte trouwdag, a Picture Perfect Wedding bridal guide, bruids gids, high end bruiloft, high-end bruidsfotograaf

voor bruidsparen

E-book | a Picture Perfect Wedding
kleurrijke fotoshoot bruiloft trouwen bruidspaar

Renke heeft onze trouwdag gefotografeerd. Ik doe zelf ook fotografie en ben dus extra kritisch. 

De kennismaking, voorbereiding, trouwdag zijn perfect verlopen en de samenwerking gaat heel prettig. Renke is een beetje bescheiden maar werkt professioneel.

Duidelijke afspraken vooraf, dus iedereen weet waar die aan toe is. Kosten zijn duidelijk, maar er is voldoende flexibiliteit om de dag precies zo te organiseren als we wilden. Met een perfect mooi fotoboek als resultaat.

Waar zij heel goed in is, is om alles met perfecte timing vast te leggen. Ze ‘vangt’ nou net het juiste moment!

De foto’s zijn perfect. Ook met hele moeilijke lichtomstandigheden weet Renke goed mee om te gaan.

Je krijgt absoluut waar voor je geld! Absolute aanrader!

- KLAAS -

Album

Prachtige foto's en een erg mooi fotoboek. Renke is erg vriendelijk, creatief en houdt goed rekening met persoonlijke wensen.

- LISETTE -

bruiloft fotografie Drenthe Groningen Friesland

Zijn wij een
MATCH?

JULLIE

WILLEN EEN FOTOGRAAF DIE SPONTAAN, ENERGIEK & VROLIJK IS

HOUDEN VAN HUMOR & IRONIE, HET MAG ALLEMAAL WEL WAT LOSJES

WILLEN EEN FOTOGRAAF MET ERVARING, DIE WEET WAT ZE DOET

WILLEN DUIDELIJKE AFSPRAKEN, MAAR OOK GENOEG FLEXIBILITEIT & VRIJHEID

WILLEN EEN ONBEZORGDE DAG EN EEN FOTOGRAAF DIE MEEDENKT & ADVISEERT

Let's connect!

INVESTERING & BESCHIKBAARHEID

Een high end bruidsreportage is al mogelijk vanaf € 1.250 incl. digitale foto's en een uitgebreid trouwalbum. Uitgebreide informatie over de pakketten, mijn werkwijze en de albums vind je in de brochure. Als ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag krijg je deze toegestuurd per mail. Klik op de onderstaande knop om mijn beschikbaarheid voor jullie trouwdatum te checken!

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie onvergetelijke dag voor eeuwig vast te leggen!

trouwen fotografie

Bohemian impressie

Als huwelijksfotograaf richt ik mij op regio Groningen - Drenthe (Friesland, Overijssel en Flevoland op aanvraag). In deze omgeving vind je de mooiste trouwlocaties, zoals de Kruimel & de Wiemel in Gasselte, Borg Nienoord in Leek, Narline in Zuidwolde, Boerderijcafé Mausel in Noordbroek, Allersmaborg in Ezinge en natuurlijk nog veel meer.

bottom of page