top of page

FAMILIE & GEZINSFOTOGRAAF ASSEN | DRENTHE | GRONINGEN

EST. 2013

Fotoshoot familie najaar
zwangerschapsshoot Assen gezin
fotoshoot kinderen fotografie

Behind the camera

HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer en familiefotograaf

In 2013 opende ik mijn eerste (mini) “studio” in de garage bij mijn ouders. Hier ben ik al snel uitgegroeid en t/m eind 2023 heb ik een grote fotostudio in Assen. Ik heb hier zo veel mooie gezinsshoots, familieshoots, Cake Smashes en de unieke 'in a Box' fotoshoots mogen doen. Maar foto's met natuurlijk licht zijn het mooist!

 

Ik heb mij gespecialiseerd in gezinsfoto's, familiefoto's & bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 11 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

Je kunt bij mij terecht voor een 'gewone' fotoshoot met de familie of het gezin, maar ook een familie-uitje of bijzonder portret is mogelijk.

Heb je zelf iets tofs in gedachten? Let me know!

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Ik word blij van: mijn hondje Ninja, Marvel (MCU), camera's en lenzen en Apple producten. Vraag mij hiernaar en ik kan hier zo een paar uur over praten.

Fun Fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren (al zijn de meeste een roze-tint).

Cake Smash fotoshoot eerste 1e 1 verjaardag
life style fotoshoot drenthe vries
Duo 2 in 1 portret
Impressie

Kleurrijk impressie

Mijn foto's kun je omschrijven als natuurlijk, kleurrijk & vrolijk. | De warm bohemian stijl vind je verderop!

Familie foto sessie in de regen in Assen, Drenthe

We hebben een hele leuke familie-shoot gehad. Ondanks de wat druilerige dag, zijn het hele mooie buitenfoto’s geworden en hebben we allemaal prachtige foto’s aan de muur!

 

Renke is een enthousiaste fotograaf en weet jong en oud mooi vast te leggen.

- MARIAN -

Foto-locatie

De foto-locatie i.c.m. jullie kledingkeuze gaan een groot deel van het eindresultaat bepalen.

In Assen ligt mijn favoriete foto-locatie. Hier is voor eigenlijk elk weertype en seizoen wel een mooie plek. Je hebt hier veel groen, zowel een gras- als zandondergrond, hoge bomen en eind augustus staat vaak de heide in bloei.

Standaard vinden de buiten-shoots op deze locatie plaats.

Kun jij zien tijdens welke shoots het regende?

Een buiten-shoot kan het hele jaar door! Wil je veel kleur in de foto’s, dan is mei t/m oktober het meest ideaal. In deze periode zit er voldoende blad aan de bomen voor kleur.

Een eigen locatie is natuurlijk ook mogelijk, ik denk graag met jullie mee of deze het gewenste eindresultaat gaat geven voor de foto's.

zakelijke profielfoto
Fotoshoot familie najaar
Kinderen en ouders rennen richting de fotograaf
familiefoto
voorjaar fotoshoot gezin met 2 kinderen
fotoshoot kinderen fotografie
fotoshoot regen plan
zwangerschapsshoot Assen gezin
fotoshoot paarse heide
loveshoot
ouders wandelen met kinderen voor de foto
Tarieven

Pakketten

Modern

Voor onder andere: Gezin | Familie | Life Style | Loveshoot

Mijn werkgebied is: Drenthe | Groningen | Friesland (Overijssel & Flevoland op aanvraag)

MOGELIJKHEDEN

Er zijn veel verschillende foto-opties mogelijk, hieronder vind je de meest voorkomende fotoshoot pakketten. Je vindt hieronder een korte beschrijving van de foto-optie, klik op de knop voor meer informatie en de investering over die fotoshoot. Zie optie 8 voor als jouw foto-wens er niet tussen staat.

1/8

Gezinsfoto op een natuurlijke locatie

Modern

Een fotoshoot met digitale foto's als eindproduct. Alle leuke en grappige foto's zijn inbegrepen. Geen gedoe met uitzoeken of bijkopen.

Nabestellen van kwaliteits-drukwerk is mogelijk.

2/8

familiefoto in het bos

Old Skool

Het Old Skool pakket is gericht op afdrukken. Er is ruime keuze aan materialen en formaten, ook een prachtig foto-album is mogelijk.

3/8

Duo portret

Duo portret

Het duo portret of 2-in-1 portret, waarbij 2 gezichten samen 1 portret vormen. Bij dit unieke portret kun je de

overeenkomsten én verschillen tussen bijvoorbeeld broers

goed zien.

4/8

Smash & Splash

De eerste verjaardag van je kindje op een bijzondere en leuke manier vieren. Een Cake Smash & Splash fotoshoot is dé manier. Ook leuk voor als je zelf bijvoorbeeld 18, 30 of 50 jaar wordt!

'Splash' is ook los te boeken.

5/8

gezinsfotoshoot

Bohemian

Houd je niet van fris groen en veel kleur in je foto's? En ben je meer op zoek naar  warme bohemian foto's? Dat kan natuurlijk ook! Deze stijl is met alle fotoshoots te combineren. Vermeld bij de boeking dat je de bohemian stijl wilt. Klik hieronder voor een impressie van deze stijl.

6/8

fotosessie familie

Just 1 picture

Hebben jullie geen behoefte aan een volledige fotoshoot met allemaal verschillende combinaties, maar is één gezins- of familiesfoto voor jullie voldoende? Dan is deze fotoshoot de uitkomst!

7/8

zakelijk portret

Zakelijk

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto voor je CV of LinkedIn? Wil je nieuwe foto's van jouw onderneming? 

Ook voor een business shoot kun je bij mij terecht.

8/8

familie-uitje

Andere wens

Op zoek naar heel iets anders?

• Event / Feest / Jubileum

• Familie-uitje / -dag

• Bijzonder portret of locatie

Neem contact op met jouw wensen!

Familieportret

Een weekend of midweek weg met de familie in het prachtige Drenthe, Groningen, Friesland of misschien zelfs Overijssel. Voor veel families dé gelegenheid om mooie familiefoto's te laten maken. Groot gelijk, want nu is iedereen bij elkaar en dat is waarschijnlijk al een heel gepuzzel geweest.

Ik heb regelmatig fotoshoots met gezinnen en families op vakantieparken zoals Hof van Saksen in Nooitgedacht, Land van Bartje in Ees, Hunzedal in Borger, Huzepark in Gasselternijveen, Drentse Lagune in Westerbork, Hart van Drenthe in Borger, de Reeënwissel in Hoogersmilde en Het Grote Zand in Hooghalen.

Maar ook veel families die verblijven in hotels  of campings als de Bonte Wever in Assen, van der Valk Assen en Spier, het Fletcher hotel Zeegserduinen of Dwingeloo en de Norgerberg in Norg komen voor een mooie familiefotoshoot naar Assen (of ik kom naar hen).

Familie-uitje

Ik mag ook wel eens bijzondere familie-uitjes vastleggen. Zo heb ik bijvoorbeeld al eens mee mogen lopen op het Blotevoetenpad Drents-Friese Wold in Appelscha, ben ik in het Drents Museum geweest voor bijzondere familiefoto's en heb ik een gender reveal mogen vastleggen. Maar ook een huwelijksfeest (bijvoorbeeld 40, 45, 50 of 60 getrouwd) mag ik regelmatig vastleggen!

Welke herinneringen kan ik voor jou vastleggen?

Slecht weer?

Met ruim 10 jaar ervaring als familiefotograaf weet ik dat een nieuw moment plannen gewoon niet te doen is. Dus geen zorgen, er zijn meerdere mogelijkheden om de fotoshoot door te laten gaan!

Een maand geleden een gewonnen foto shoot in de box gehad. Wat is dit super leuk om te doen en niet onbelangrijk een heel mooi resultaat.

 

Vandaag een foto shoot gehad in het bos met het hele gezin. Wat was dit super leuk om te doen en wat doet Renke dit op een leuke en ontspannende manier. En natuurlijk hele mooie foto's uitgezocht.

 

Ben je opzoeken naar een goede en leuke fotograaf

zoek niet verder je hebt haar gevonden.

- DONNY -

verjaardag fotoshoot bijzonder vieren

Bohemian impressie