top of page
FAMILIEFOTOGRAAF DRENTHE

EST. 2013

1MP 1724_002.jpg
1MP 1780_013.jpg
1MP 1703_076.jpg
trouwringen drenthe
HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer en familiefotograaf

In 2013 opende ik mijn eerste (mini) “studio” in de garage bij mijn ouders. Hier ben ik al snel uitgegroeid en t/m 2023 heb ik een grote fotostudio in Assen gehad. Hier heb ik zo veel mooie gezinsshoots, familieshoots, Cake Smashes en de unieke 'in a Box' fotoshoots mogen doen. Maar foto's met natuurlijk licht zijn het mooist!

Ik heb mij gespecialiseerd in familiefoto's & bruidsfotografie. Ik kom regelmatig op de mooiste vakantieparken in Drenthe, maar af en toe ook in Friesland en Overijssel.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek, spontaan & vrolijk.

 

Ik word blij van: mijn hondje Ninja, Marvel (MCU), camera's, lenzen en Apple producten. Vraag mij hiernaar en ik kan hier zo een paar uur over praten.

Fun Fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren.

Wat maakt Renke uniek?

Korte
levertijd

De digitale foto's ontvang je snel, geduld is (bijna) niet nodig!

Drukwerk kan wat langer duren.

Natuurlijk
& tijdloos

Foto’s met een natuurlijke & tijdloze uitstraling: Fris, kleurrijk & vrolijk Een mix tussen

spontaan & editorial.

Energiek
& vrolijk

Ik ben energiek & vrolijk, dit zul je terugzien tijdens de fotoshoot.

Met veel praten, ironie & humor zet ik jullie leuk op de foto.

Ervaring
& kwaliteit

Door jaren ervaring, de nieuwste technieken en de beste apparatuur, programma’s en leveranciers kan ik jullie écht kwaliteit leveren.

Zon- &
feestdagen

Een fotoshoot is ook mogelijk op zondagen, feestdagen en in (school)vakanties.

IMPRESSIE

INVESTERING

VROLIJKE FAMILIEFOTO'S

Een weekend of midweek weg met de familie of je gezin in het prachtige Noorden. Hét moment om mooie foto's te maken, iedereen is nu bij elkaar en dat is waarschijnlijk al een heel gepuzzel geweest.

Ik heb regelmatig fotoshoots met families die op een vakantiepark in Drenthe zitten. Zoals Hof van Saksen in Nooitgedacht, Land van Bartje in Ees, Hunzedal in Borger, Huzepark in Gasselternijveen, Drentse Lagune in Westerbork, Hart van Drenthe in Borger, de Reeënwissel in Hoogersmilde en Het Grote Zand in Hooghalen.

Maar ook veel families die verblijven in hotels  of campings als de Bonte Wever in Assen, van der Valk Assen en Spier, Fletcher Zeegserduinen of Dwingeloo en de Norgerberg in Norg mag ik regelmatig fotograferen.

Verblijven jullie in een ander vakantiepark, hotel of accommodatie, dat kan natuurlijk ook!

Speciaal hiervoor bied ik 2 complete pakketten, incl. alle leuke en grappige foto's digitaal. Alle gewenste combinaties zijn mogelijk, denk aan: de familiefoto, de gezinnen, de kleinkinderen, koppels etc.

SLECHT WEER?

Met ruim 10 jaar ervaring als familiefotograaf weet ik dat een nieuw moment plannen gewoon niet te doen is. Dus geen zorgen, er zijn meerdere mogelijkheden om de fotoshoot door te laten gaan!

Familie foto in Friesland

Eigen locatie € 625,-

Familie fotoshoot

±1-1,5 uur shoot

Alle gewenste combi's

Familie, per gezin,

kleinkinderen etc.

Alle leuke foto's digitaal

30+ foto's

Bij jullie op het park

of in de omgeving

Reiskosten inbegrepen *

* Voor alle vakantieparken in Drenthe.

Voor Friesland, Groningen en Overijssel kán een extra vergoeding van toepassing zijn, afhankelijk van de afstand.

familie foto in Drenthe
Favoriet

Locatie Assen € 525,-

Familie fotoshoot

±1-1,5 uur shoot

Alle gewenste combi's

Familie, per gezin,

kleinkinderen etc.

Alle leuke foto's digitaal

30+ foto's

Op mijn favoriete locatie

in Assen

Reiskosten inbegrepen

WERKWIJZE

VROLIJK & ENERGIEK

Mijn stijl zou ik omschrijven als natuurlijk, tijdloos, kleurrijk & vrolijk.

Ik maak een combinatie van foto’s waar je wel en niet in de camera kijkt. Je vindt op mijn site en social media voorbeelden van mijn stijl.

 

Je zult van alles doen tijdens de fotoshoot, denk aan zitten op de grond, ‘stapelen’ en lopen. Is er iemand slecht ter been/niet flexibel, geef dit bij de boeking aan, dan kan ik hier rekening mee houden. Bij Locatie Assen zullen we wel een stuk lopen (2x ±500m). Mocht dit niet haalbaar zijn dan is er een alternatief in de buurt van de parkeerplaats. Geef dit dan bij de boeking al aan.

 

OUTFITS

Jullie outfits gaan voor een groot deel het eindresultaat en de sfeer van de foto's bepalen. Qua kleding kun je het beste kiezen voor effen kleding in lichte tinten (denk aan pastel en beige). Vermijd donkere kleding en (drukke) patronen. In de bevestiging ontvang je een uitgebreid kledingadvies.

LOCATIE KIEZEN - Eigen Locatie

De gekozen locatie en de stand van de zon zijn ook een belangrijk onderdeel voor het eindresultaat van de foto’s. Om de mooiste foto’s af te kunnen leveren heb ik een aantal voorkeuren voor de locatie. Neem contact met mij op, om te kijken of de locatie het gewenste eindresultaat gaat geven in de foto's.

Het wil niet direct zeggen dat je bij een ander soort locatie geen mooie foto’s krijgt, maar dat zal waarschijnlijk anders uitpakken dan de foto’s hier op mijn site.

Of kies voor de mijn ‘favoriete locatie’ in Assen.

TIJDEN - Buiten-shoot

De fotoshoot vindt plaats in de middag (ochtend kan op aanvraag natuurlijk ook). De exacte tijd verschilt per maand/seizoen, i.v.m. het licht. Een andere tijd kan in overleg natuurlijk ook, maar raad ik in verband met het soort licht af.

Een buiten-shoot kan het hele jaar door!

SLECHT WEER?

Met ruim 10 jaar ervaring als familiefotograaf weet ik dat een nieuw moment plannen gewoon niet te doen is. Dus geen zorgen, er zijn meerdere mogelijkheden om de fotoshoot door te laten gaan!

DE FOTOSHOOT / COMBINATIES

Aan het begin van de fotoshoot houd ik een korte intro, hierna starten we met de fotoshoot. Meestal starten we met iedereen, gevolgd door verschillende andere combinaties. De combinaties met (jonge) kinderen zullen meestal eerst gemaakt worden.

Maak vooraf een lijstje met de combinaties die je in ieder geval wilt vastleggen en neem deze mee naar de fotoshoot. Denk bij een familie shoot aan de totale groep, per gezin, grootouders met kleinkinderen, alle kleinkinderen, alleen de grootouders, koppels, kinderen per gezin etc.

DUURT HET LANG?

Nee, ik werk erg snel. Een volledige familie fotoshoot kan ik in zo’n 45 minuten vastleggen, met verschillende combinaties. De meeste jonge kinderen hebben niet zo’n lange spanningsboog, sommige pubers en volwassenen hebben ook geen zin om uren foto’s te maken. De tijd die voor een fotoshoot staat is dus ruim voldoende.

POSEREN

Je zult tijdens de fotoshoot wel wat poseren. Tijdens de fotoshoot is het altijd heel knus, voor de foto’s lijkt het namelijk leuker als jullie dicht bij elkaar staan. Ik houd jullie het liefste per gezin (bij een familiefoto) zo dicht mogelijk bij elkaar. Maar het komt ook wel voor dat ik een 'hussel' opstelling maak.

SPECIALE AANDACHT

Zijn er mensen bij die een speciale behandeling nodig hebben (bijv. autisme, dementie etc.) geef dit dan aan bij de boeking of ruim op tijd voor de fotoshoot, dan kan ik hier rekening mee houden.

 

LEVERTIJD

De standaard levertijd is binnen 10 dagen na de fotoshoot. Bij een eventueel restbedrag dat nog betaald moet worden na de fotoshoot, gaat de levertijd in zodra het volledige bedrag is betaald.

Bij een last minute boeking (minder dan 4 weken vooruit geboekt) en rond kerst kán de levertijd langer zijn.

 

NABESTELLEN

Kwaliteitsdrukwerk nabestellen kan, zolang de foto’s beschikbaar zijn. 

AFSPRAAK MAKEN

Vakantiepark fotoshoot

Ben je enthousiast geworden en spreekt mijn werk je aan? Leuk! Je kunt hieronder een fotoshoot boeken. Ik neem z.s.m. contact met je op om een datum in te plannen.

Alle prijzen, informatie en mijn werkwijze vind je hierboven op de site.

Je aanvraag is pas verzonden zodra je de bevestiging naast de knop 'Verzenden' ziet staan.

Jouw fotoshoot
Welk pakket wil je boeken?
Contact gegevens
Bijna klaar!

Bedankt voor je aanvraag! Via de mail krijg je een bevestiging van je aanvraag (controleer ook je spam-map). Renke neemt binnen 72 uur contact met je op.

bottom of page