top of page
FAMILIEFOTOGRAAF DRENTHE

EST. 2013

familie portret drenthe
familie foto drenthe
gezinsfoto drenthe
HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer en familiefotograaf

In 2013 opende ik mijn eerste (mini) “studio” in de garage bij mijn ouders. Hier ben ik al snel uitgegroeid en t/m 2023 heb ik een grote fotostudio in Assen gehad. In deze studio heb ik zo veel mooie gezinsshoots, familieshoots, Cake Smashes en de unieke 'in a Box' fotoshoots mogen doen. Maar foto's met natuurlijk licht zijn het mooist!

Ik heb mij gespecialiseerd in familiefoto's & bruidsfotografie. Ik kom regelmatig op de mooiste vakantieparken in Drenthe, maar af en toe ook in Friesland en Overijssel.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek, spontaan & vrolijk.

 

Ik word blij van: mijn hondje Ninja, Marvel (MCU), camera's, lenzen en Apple producten. Vraag mij hiernaar en ik kan hier zo een paar uur over praten.

Fun Fact: In mijn kast staan ruim 20 paar Vans schoenen, wel in allemaal verschillende kleuren.

Impressie

VROLIJKE FAMILIEFOTO'S

Een weekend of midweek weg met de familie of je gezin in het prachtige Noorden. Hét moment om mooie foto's te maken, iedereen is nu bij elkaar en dat is waarschijnlijk al een heel gepuzzel geweest.

Ik heb regelmatig fotoshoots met families die op een vakantiepark in Drenthe zitten. Zoals Hof van Saksen in Nooitgedacht, Land van Bartje in Ees, Hunzedal in Borger, Huzepark in Gasselternijveen, Drentse Lagune in Westerbork, Hart van Drenthe in Borger, de Reeënwissel in Hoogersmilde en Het Grote Zand in Hooghalen.

Maar ook veel families die verblijven in hotels  of campings als de Bonte Wever in Assen, van der Valk Assen en Spier, Fletcher Zeegserduinen of Dwingeloo en de Norgerberg in Norg mag ik regelmatig fotograferen.

Verblijven jullie in een ander vakantiepark, hotel of accommodatie, dat kan natuurlijk ook!

SLECHT WEER?

Met ruim 10 jaar ervaring als familiefotograaf weet ik dat een nieuw moment plannen gewoon niet te doen is. Dus geen zorgen, er zijn meerdere mogelijkheden om de fotoshoot door te laten gaan!

bottom of page