top of page
Werkwijze - Modern

Lees hier mijn werkwijze voor 'Modern'

Speels & Energiek

Mijn stijl zou ik omschrijven als speels & energiek, en qua nabewerking is dit licht & luchtig.

Ik maak een combinatie van foto’s waar je wel en niet in de camera kijkt. Je vindt hieronder, op mijn site en in mijn blog voorbeelden van mijn stijl.

 

Je zult van alles doen tijdens de fotoshoot, denk aan zitten op de grond, ‘stapelen’ en lopen. Is er iemand slecht ter been/niet flexibel, geef dit bij de boeking aan, dan kan ik hier rekening mee houden. Bij Locatie Assen zullen we wel een stuk lopen (2x ±500m). Het grootste gedeelte is zand, maar mocht dit niet haalbaar zijn dan is er (alleen in de ochtend!) een alternatief in de buurt van de parkeerplaats. Geef dit aan tijdens de boeking.

 

Qua kleding kun je het beste kiezen voor effen kleding in lichte tinten (denk aan pastel en beige). Vermijd donkere kleding en (drukke) patronen. In de bevestiging ontvang je een uitgebreid kledingadvies van mij.

Locatie kiezen - Eigen Locatie

De gekozen locatie en de stand van de zon zijn een belangrijk onderdeel voor het eindresultaat van de foto’s. Om de mooiste foto’s af te kunnen leveren heb ik een aantal voorkeuren voor de locatie. Neem contact met mij op, deze bespreek ik graag met jullie, of als jullie al een locatie op het oog hebben, denk ik graag mee of dit het gewenste eindresultaat gaat geven in de foto’s.

 

Het wil niet direct zeggen dat je bij een ander soort locatie geen mooie foto’s krijgt, maar dat zal in ieder geval anders uitpakken dan de foto’s hier op mijn site.

Of kies voor mijn favoriete, foto-locatie: ‘Locatie Assen’.

Tijden - Buitenshoot

De fotoshoot vindt plaats aan het begin of einde van de dag. De exacte tijd verschilt per maand/seizoen, i.v.m. het licht. Een andere tijd kan in overleg natuurlijk ook, maar raad ik sterk af, i.v.m. het soort licht. Bij Locatie Assen krijg je het mooiste eindresultaat in de ochtend.

De fotoshoot / combinaties

Aan het begin van de fotoshoot houd ik een korte intro, al lopend praten we nog wat verder en als we bij een leuk plekje zijn gekomen starten we met de fotoshoot. Meestal starten we met iedereen, gevolgd door verschillende andere combinaties. De combinaties met (jonge) kinderen zullen eerst gemaakt worden. Er is ruimte voor 8 combinaties voor 1 gezin en 5 combinaties per extra  gezin Dit is normaal gesproken ruim voldoende. Willen jullie meer combinaties, dit kan voor € 30,- per 6 extra combinaties.

Maak vooraf een lijstje met de combinaties die je in ieder geval wilt vastleggen en neem deze mee naar de fotoshoot. Denk aan de totale groep, per gezin, grootouders met kleinkinderen, alle kleinkinderen, alleen de grootouders.

Duurt het lang?

De tijd die voor een fotoshoot staat is ruim voldoende (mits je op tijd aanwezig bent natuurlijk). Ik werk namelijk erg snel. Een volledige familie fotoshoot kan ik in zo’n 30 minuten vastleggen, met verschillende combinaties. De meeste jonge kinderen hebben niet zo’n lange spanningsboog, sommige pubers en volwassenen hebben ook geen zin om uren foto’s te maken. Natuurlijk hangt dit een klein beetje af van hoe iedereen meewerkt, maar normaal gesproken is een half uur dus voldoende.

Poseren

Je zult tijdens de fotoshoot wel wat poseren. Tijdens de fotoshoot is het altijd heel knus, voor de foto’s lijkt het namelijk leuker als jullie dicht bij elkaar staan. Ik houd jullie het liefste per gezin (bij een familiefoto) zo dicht mogelijk bij elkaar.

 

Levertijd 

Binnen 48h na de fotoshoot ontvang je het betaalverzoek voor het resterende bedrag. Na ontvangst van de betaling plan ik de nabewerking in en gaat de aangegeven levertijd in (deze vind je in de algemene voorwaarden). Is er een deadline? Geef dit bij de boeking al aan. In sommige gevallen is spoedlevering nodig (afhankelijk van hoe ver je vooruit boekt) om dit te kunnen halen. 

 

Nabestellen kan in de studio, zolang de foto’s beschikbaar zijn. 

Stijl inpressie
bottom of page