Ondernemers advies

Ben je van plan een bedrijf te starten of ben je al gestart, maar loop je tegen dingen aan? Ik ben al jaren actief als ondernemer en doe veel zelf. Ik kan je met veel vragen en dingen helpen en waar ik je niet bij kan helpen, verwijs ik je naar de juiste ondernemer!

Ik kan je onder ander helpen met je logo, visitekaartjes, huisstijl, website, fotoshoots en beeldmateriaal. Maar ook met vragen over het ondernemerschap, zoals welke keurmerken en documenten heb ik nodig? Wat moet er in mijn algemene voorwaarden staan? Wat zijn de eisen voor de boekhouding?

• Maak een afspraak voor een gratis kennismaking. (30 min. bij mij in de studio)

• Uurtarief € 60,- (excl. BTW). Afgerond per 5 minuten. Starttarief € 15,-

Niet betalende klant

• Heb je 1 of meerdere klanten die niet (tijdig) betalen en vind je het vervelend om hier zelf achteraan te bellen? Ik heb kan je hierbij helpen.

Voor een aantal bedrijven heb ik dit enige tijd gedaan.

• Maak een afspraak voor een gratis kennismaking om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. (30 min. bij mij in de studio)

• Prijs op aanvraag.

Website analyse

• Heb je een website en wil je deze optimaliseren? Ik kan een website check doen. Dit houd in dat ik o.a. de lay-out, teksten en gebruiksvriendelijkheid controleer. Dit kan ik in een rapport verwerken, welke je kan doorgeven aan je webdesigner.

• Prijzen zijn excl. 21% BTW

Basis check € 90,-

Samen met jou ga ik in 1,5 uur je hele website bij langs en vertel wat er anders zou kunnen. Je ontvangt bij dit pakket geen rapport.

Is er meer tijd nodig? Dan reken ik mijn uurtarief.

Uitgebreide check € 595,-

Ik analyseer je website en zet de punten in een rapport, maak eventueel wat schetsen en voorbeelden.

Uurtafief € 60,-

Afgerond per 5 minuten. Starttarief € 15,-

Legal Research en Schrijven