top of page

Leonie & Henriëtte

20 augustus 2021 | Zwolle


-


Leonie & Henriëtte hun bruiloft stond gepland op 9 oktober 2020, maar doordat er 1 week eerder strenge corona maatregelen aangekondigd waren, hebben ze er voor gekozen de dag te verzetten. Op 9 oktober hebben we nog wel een fotoshoot gedaan, deze blog vind je onderaan.

Op 20 augustus was het eindelijk zo ver, een dag waar ze lang naar uit hebben gekeken.

Ik vertrok ruim op tijd van huis, richting Zwolle.

Nog een paar kilometer te gaan en ik zou er pas met een uur hoeven zijn, wat kan er mis gaan? Helaas werd ik gebeld door de ceremoniemeester, er was een ongeluk gebeurd op de snelweg, er stond een lange file. Maar ik stond er toen al midden in en kon ik geen kant meer op. Waar ik dus eerst bijna een uur te vroeg zou arriveren, was ik helaas nét iets te laat. Gelukkig is dit uiteindelijk goed gekomen.

Henriëtte stond al klaar op de locatie en Leonie stond een straat verder te wachten in de auto. Ik heb mijn auto geparkeerd, mijn camera gepakt en ben naar de locatie gerend. Leonie kreeg het signaal dat ze mocht komen. En ik plaatste Henriëtte op een mooie plek. De bruidskinderen (nichtje Sofie en neefje Max) en familie waren bij dit bijzondere moment.

Na de first-look hebben we nog wat foto’s gemaakt op deze mooie locatie en ’s middags vond de ceremonie plaats bij de Agnietenberg. Ambtenaar Marga vertelde het verhaal van Leonie & Henriëtte, Sofie & Max brachten de ringen en natuurlijk werd er JA gezegd, gevolgd door een 'YES' van Leonie. Na de ceremonie was het tijd voor het taart & toost moment, gevolgd door de groepsfoto’s.


-
Commenti


bottom of page