top of page

Marit & Bas | Een relaxte bruiloft Bij Ons in de Wellerwaard

24 mei 2024 | Steenwijk - Steenwijkerwold - Eesveen - Emmeloord


Marit & Bas hadden een gezellige en relaxte bruiloft bij ‘Bij Ons in de Wellerwaard’ in de polder.


’s Ochtends startte ik bij Marit en Bas thuis. Voor mij als fotograaf was dit echt een droomplek, er was zo veel licht in huis, door veel ramen en overal zachte tinten. Boven was kapster Dora al bezig met het verzorgen van Marit haar kapsel en Bas was beneden zich aan het voorbereiden.


Met haar haar nog in de krulspelden en op slippers ging Marit haar jurk ophalen. Deze lag bij de buren, omdat Bas de jurk van Marit nog niet mocht zien.


De first-look deden Marit & Bas in de tuin, met de gasten spiekend vanuit de keuken en woonkamer, gevolgd door een lunch.


Na de lunch zijn we nog naar de school gegaan waar Marit werkt, hier werd het bruidspaar ontvangen door een haag van kinderen. Haar klas had allerlei leuke stukjes voorbereid, zo was er een mini ceremonie met BABS, kus en ringen. Ook hadden alle kinderen een prachtige bloem mee en was er op de beamer nog van alles te zien.


De eerste fotoshoot vond plaats op Landgoed de Eese, gelukkig was het toen nog droog. Op weg naar de trouwlocatie reden we in een hoosbui. De ceremonie, die oorspronkelijk op het strandje zou plaatsvinden, werd daarom naar binnen verplaatst. De trouwlocatie had gelukkig ook een mooie zaal hiervoor.


BABS Anneke had een mooie, persoonlijke, maar vooral unieke ceremonie voorbereid, welke perfect paste bij het bruidspaar. Marit en Bas lazen elkaar hun geloften voor en gaven elkaar daarna het JA-woord. Ik dacht dat de ceremonie op zijn einde liep, maar BABS Anneke had nog een soort van quiz voor de gasten.


Het bruidspaar danste van de ceremonie naar het taart & toost moment. Inmiddels was het ook weer droog en konden de groepsfoto’s gelukkig buiten gemaakt worden. En ook stond er nog een tweede fotoshoot voor Marit en Bas op de planning.


Het bruidspaar had vooraf duidelijk aangegeven geen speeches te willen, maar Bas zijn vrienden dachten daar toch echt anders over. Een saaie speech hoort hier zeker niet, maar wel een classic ABC’tje.


_


Leveranciers van deze bruiloft zijn:
Komentarze


bottom of page