Informatie

Betalen via "bank to bank", je ontvangt een betaalverzoek via een appje.

Reservering

Pas na bevestiging van de klant én Renke Fotografie is de datum en tijd voor je gereserveerd. Tot die tijd blijft deze datum en tijd open voor anderen.

Bij het boeken van een fotoshoot, bruiloft of opdracht ga je akkoord met de voorwaarden van Renke Fotografie.

Betaling

Je ontvang je van mij een appje met het betalingsverzoek. De betalingstermijn is 7 dagen. Bij een aantal fotoshoots doe je een aanbetaling, zie de voorwaarden.

Cadeaubon/waardebon

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig, vanaf de dag van bestellen. Een gewonnen waardebon is 3 maanden geldig. De cadeau- of waardebon dient in één keer besteed te worden. Indien de waarde van de bon lager is dan de geboekte shoot of reportage dien je dit verschil bij te betalen. Cadeaubonnen van Renke Fotografie zijn ook te besteden voor een trouwreportage.

Studio

In de studio is het niet toegestaan zelf foto's te maken of te filmen, ook niet met je mobiel, zie huisregels.

Mobiele studio

Voor bijvoorbeeld een zakelijke fotoshoot, makkelijk en bij jouw bedrijf of thuis. Er is keuze uit 3 achtergronden. De mobiele studio is niet geschikt voor groepsfoto's. Er zijn extra kosten verbonden aan de mobiele studio (vanaf 3 uur fotoshoot is de mobiele studio gratis).

Houd er rekening mee dat ik voor de mobiele studio een vrije ruimte van minimaal 3x5,5m nodig heb. Mogelijke achtergronden zijn Sky en Vintage. Aan wit zit een extra toeslag verbonden.

  

Huisdieren

Neem de favoriete snack of speeltje van je huisdier mee te nemen om zijn aandacht te trekken. Ontvlo je hond of kat 7 dagen voor de shoot in de studio. Zorg dat je hond/kat zijn behoefte heeft gedaan voor hij in de studio komt.

Niet tevreden

Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent, dan kun je dit binnen 7 dagen na de opdracht/levering per mail of post aan mij doorgeven, o.v.v. het factuurnummer, je telefoonnummer en de datum van de opdracht.

(Trouw)foto's commercieel gebruiken

Het is niet toegestaan de foto's van jouw trouwreportage of fotoshoot door jou of een bedrijf commercieel te gebruiken. Hiervoor is schriftelijk toestemming (een licentie) van Renke Fotografie nodig. Zie voorwaarden 2

 

Copyright

Foto’s en ontwerpen (een werk) die je afneemt van Renke Fotografie vallen onder het auteursrecht. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen mag dit werk niet gebruikt worden voor (foto)wedstrijden, gekopieerd worden naar derden, openbaar worden gemaakt, verkocht of aangepast of commercieel gebruikt worden om welke reden dan ook. 

Renke mag de foto’s en ontwerpen ter promotie van haar bedrijf gebruiken op haar websites, social media, in reclame-uitingen (drukwerk en online), haar portfolio en in de etalage van de fotostudio. Indien de klant hier bezwaar tegen heeft, dient hij dit vóór de reservering of vóór het onderteken van de offerte schriftelijk aan Renke te laten weten.

Detail- en silhouetfoto’s en foto’s van (huis)dieren mogen altijd gebruikt worden door Renke.

Renke Fotografie heeft het recht de prijzen te wijzigen zonder dat vooraf kenbaar te maken. Bij een al bevestigde fotoshoot of trouwreportage blijft natuurlijk de afgesproken prijs van toepassing.