Klik hier voor de prijzen:        Fotoshoot        In a box        Afdrukken        Cake Smash        Trouwen

Prijzen en informatie

Betalen via "bank to bank", je ontvangt een betaalverzoek via de mail.

Reservering

Pas na bevestiging van de klant én Renke Fotografie is de datum en tijd voor je gereserveerd. Tot die tijd blijft deze datum en tijd open voor anderen. Bel je voor een afspraak, dan wordt de bevestiging telefonisch gedaan.

Bij het boeken van een fotoshoot of trouwreportage ga je akkoord met de voorwaarden van Renke Fotografie.

Foto's uitzoeken

Binnen 14 dagen na de fotoshoot (tenzij door jullie anders gekozen) kom je in de studio om foto’s uit te kiezen. Voor het uitkiezen van foto’s is een half uur gereserveerd m.u.v.:

• Cake Smash

• Groep (7+ pers.)

De foto's uitzoeken via de mail kan in overleg, hiervoor brengen wij een toeslag van € 12,50 in rekening, houd rekening met een eventuele langere levertijd van de foto's (spoedlevering niet mogelijk).

Foto’s ontvangen

Zie de voorwaarden voor de levertijd van de door jou gekozen fotoshoot of trouwreportage.

Heb je de foto’s nodig voor een bepaalde datum? Geef dit aan tijdens de boeking, ik kijk of dit zonder spoedlevering haalbaar is of wat anders de kosten zullen zijn om de foto’s wel tijdig te kunnen leveren.

Houd er rekening mee dat de foto’s nog nabewerkt worden en dus niet direct klaar zijn. Spoedlevering is alleen mogelijk voor digitale foto’s.

Last minute fotoshoot

Boek je een fotoshoot minder dan 2 weken vooruit, houd er dan rekening mee dat er een langere levertijd op de foto’s kan zitten. Toch snel je foto’s nodig? Vraag spoedlevering aan (alleen voor digitale foto’s). De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de gekozen fotoshoot en op welke termijn je ze nodig hebt.

Factuur

Na de fotoshoot ontvang je van mij de factuur per mail, met een betalingsverzoek per sms. De betalingstermijn is 7 dagen.

Studio

In de studio is het niet toegestaan zelf foto's te maken of te filmen, ook niet met je mobiel, zie huisregels.

45 minuten

1 uur

  

Mobiele studio

Voor bijvoorbeeld een zakelijke fotoshoot, makkelijk en bij jouw bedrijf of thuis. Er is keuze uit verschillende achtergronden. De mobiele studio is niet geschikt voor groepsfoto's. Er zijn extra kosten verbonden aan de mobiele studio (vanaf 3 uur fotoshoot is de mobiele studio gratis).

Houd er rekening mee dat ik voor de mobiele studio een vrije ruimte van minimaal 3x5m nodig heb. Mogelijke achtergronden zijn Sky en Vintage. Aan wit zit een extra toeslag verbonden.

Huisdieren

Zorg dat je hond/kat veel energie kwijt is en zijn behoefte heeft gedaan voor hij in de studio komt. Ook is het handig om de favoriete snack of speeltje van je huisdier mee te nemen om zijn aandacht te trekken. Ontvlo je hond of kat 7 dagen voor de shoot in de studio.

Cadeaubon/waardebon

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig, vanaf de maand van bestellen. Een gewonnen waardebon is 3 maanden geldig. De cadeau- of waardebon dient in één keer besteed te worden. Indien de waarde van de bon lager is dan de geboekte shoot of reportage dien je dit verschil bij te betalen. Cadeaubonnen van Renke Fotografie zijn ook te besteden bij Budget Trouwfotografie.

Niet tevreden

Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent, dan kun je dit per mail of post aan ons doorgeven, o.v.v. het factuurnummer en de datum van de opdracht.

(Trouw)foto's commercieel gebruiken

Het is niet toegestaan de foto's van jouw trouwreportage of fotoshoot door jou of een bedrijf commercieel te gebruiken. Hiervoor is schriftelijk toestemming (een licentie) van Renke Fotografie nodig.

 

Copyright

Foto’s en ontwerpen (een werk) die je afneemt van Renke Fotografie vallen onder het auteursrecht. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen mag dit werk niet gebruikt worden voor (foto)wedstrijden, gekopieerd worden naar derden, verkocht of aangepast of commercieel gebruikt worden om welke reden dan ook. 

 

Renke Fotografie komt schriftelijk met je overeen of ze de foto's mag gebruiken op de websites en social media, evenals in reclamemateriaal. Detail- en silhouetfoto's mogen altijd gebruikt worden door Renke.

Renke Fotografie heeft het recht de prijzen te wijzigen zonder dat vooraf kenbaar te maken. Bij een al bevestigde fotoshoot of trouwreportage blijft natuurlijk de afgesproken prijs van toepassing.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round

KvK 65140265    BTW NL002331919B13

06 44 23 18 55

info@renke.nl