top of page
Werkwijze - Unique (in a Box)

Flexibel

Bij deze fotoshoot is het handig als je enigzins flexibel bent (i.i.g. kleermakerszit en op je hurken zitten). Ben je niet flexibel of heb je een andere ‘belemmering’ geef dit van te voren aan, dan houd ik er rekening mee in de schets.

Kinderen - alleen op de foto

Kan je kindje nog niet zelfstandig zitten? Dan kan hij/zij niet alleen in de box, wel samen met iemand anders.

De fotoshoot is minder geschikt voor jonge kinderen als ze vaker dan 1 keer alleen op de foto komen. Omdat de box een bepaalde grootte heeft zal de collage bij kleine kinderen veel leger ogen. Ook is de fotoshoot vaak spannend voor ze, hierdoor zijn ook minder ‘poses’ mogelijk en is er weinig te regisseren.

Huisdieren

Deze fotoshoot is niet geschikt voor huisdieren.

Formaat box

De foto’s worden in een echte ‘box’ gemaakt. De box is ±120x120cm en je zit op ±75cm van de grond. Je kunt hier met maximaal 2 volwassenen of 3 kleine kinderen in zitten.

 

Indeling collage

Ik maak van te voren een schets, hoe de box-foto gaat worden, aan de hand van het aantal personen, leeftijd en gekozen aantal boxen. De schets bevat ook grappige en gekke poses, je moet dus niet bang zijn om gek te doen bij deze fotoshoot. Je kunt het ook zien als 'acteren'. Bij deze fotoshoot zul je poseren, maar niet (of zelden) in de camera kijken.

Op het laatste moment de schets aanpassen is niet mogelijk, omdat alles 1 mooi geheel wordt en op elkaar aansluit. Wil je zelf input geven voor de schets? Dan plannen we ±3-4 weken voor de fotoshoot een afspraak om samen de schets te maken (30 min. in de studio). Wil je in het weekend langskomen voor de schets, dan reken ik hiervoor een toeslag van € 30,- per 30 min.

Duurt het lang?

Omdat de schets van te voren al is gemaakt, zal deze fotoshoot erg snel gaan. Per box is er zo'n 5 minuten nodig. De confetti foto's nemen het meeste tijd in beslag en ook foto's met kinderen duren vaak wat langer. Maar de normale poses zijn vaak zo klaar.

Afdruk

In de studio heb ik voorbeelden van de verschillende materialen liggen, tijdens de fotoshoot kun je dit bekijken.

Wil je de collage eerst nog inzien voor deze wordt gedrukt? Dan kun je in de studio langskomen (op afspraak). Ik stuur geen digitaal voorbeeld. In dit laatste geval gaat de levertijd pas in na betaling én goedkeuring.

Boek op tijd

Voorafgaand aan deze fotoshoot doe ik al veel werk om een leuk eindresultaat te creëren. Boek daarom bij voorkeur minimaal 6 weken vooruit. (Later zijn er vaak ook nog mogelijkheden, maar kan iets beperkter zijn.) Houd ook rekening met de levertijd, deze is < 60 dagen na ontvangst van de volledige betaling.

Geef je een afdruk cadeau? Boek de fotoshoot dan bij voorkeur 10 - 16 weken voor die datum. Later boeken kan altijd, houd er wel rekening mee dat de afdruk(ken) misschien niet op tijd klaar zal zijn. Ik doe mijn best om dit natuurlijk wel te halen!

Extra collage

Willen jullie 1 of meerdere extra collages laten maken (bijvoorbeeld per gezin)? Dat kan natuurlijk ook! Vraag dit dan bij de boeking al aan, dan is er voldoende tijd en kan ik ook hier een schets voor maken.

bottom of page