top of page
Confetti in de vorm van een hart

VALENTINES GIVEAWAY

Gorgeous Weddings | Trouw advies

 

Als bruidsfotograaf zie ik veel bruiloften vanuit het veld en weet de impact van bepaalde keuzes, denk aan de planning, kleuren-thema's, leveranciers en locaties. Met deze kennis kan ik natuurlijk veel meer bruidsparen helpen.

Ik geef 2x een gesprek weg t.w.v. € 170!

Gaan jullie binnenkort trouwen en zie je door alle leveranciers de juiste niet meer? Of heb je een klein budget en weet je niet hoe je verstandig kunt investeren? Misschien vind je het lastig om een planning op te maken die zowel voor jullie, jullie gasten als de foto’s goed werkt?

 

Het gesprek

Samen gaan we brainstormen, ik geef adviezen, tips en informatie. Jullie stellen prioriteiten, samen bespreken we jullie wensen en ideeën of we maken een moodboard. Zo kun je daarna zelf aan de slag met het plannen van jouw bruiloft.

 

Je verlaat het gesprek vol inspiratie. Denk aan: Waar let je op bij het kiezen van de juiste leveranciers, waar kun je op besparen, wat geeft een high end look en/of hoe voeg je kleur toe aan je bruiloft.

 

Het gesprek vindt plaats in maart of april 2024, bij mij op kantoor en duurt 3 uren. Om het optimale uit het gesprek te kunnen halen is het ideaal als jullie trouwen in de periode juli 2024 t/m oktober 2025, maar buiten deze periode mag ook.

Ben ik al jullie bruidsfotograaf?

Hebben jullie mij al geboekt als bruidsfotograaf en wil je ook zo’n gesprek? Je hoeft niet mee te doen, je kunt een gratis trouw advies gesprek met mij plannen!

Meedoen kan van 14 t/m 29 februari 2024. Op 1 maart worden de winnaars gekozen, zij ontvangen een mailtje.

Vul dit formulier in om kans te maken.

Wat zou je willen bespreken in het gesprek? (Meerder opties mogelijk)

Als je als winnaar wordt getrokken en het advies gesprek gaat doen met Renke dien je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.

Bedankt voor het meedoen! De winnaar krijgt op 1 maart een mailtje, houd ook je spam in de gaten.

bottom of page