top of page
bruiloft details
Renke

HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer, fotograaf en vormgever.

Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Je vindt hier meer informatie over mijn werk en werkwijze. Maar ik zal eerst kort iets over mezelf vertellen.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Tijdens mijn opleiding tot Grafisch vormgever, kwam ik er al snel achter dat mijn hart meer ligt in de fotografie (al sluit het erg op elkaar aan).

 

Ik ben gespecialiseerd in gezins-, familie- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 10 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

Het meest toffe aan mijn werk vind ik steeds leuke, nieuwe mensen ontmoeten en geen dag is hetzelfde. Mijn favoriete fotoshoot is de ‘in a Box’ fotoshoot. Deze fotoshoot is al vrij uniek en je kunt ook nog eens gek doen, wat wil je nog meer? Maar een Cake Smash kan ik ook enorm van genieten, kinderen helemaal onder de taart, fan-tas-tisch.

Mijn favoriete momenten op een bruiloft zijn de first-look, het taart & toost moment en ik houd enorm van de imperfectie, want dit maakt jullie dag speciaal.

huwelijksfotografie

Renke heeft onze trouwdag gefotografeerd. Ik doe zelf ook fotografie en ben dus extra kritisch. 

De kennismaking, voorbereiding, trouwdag zijn perfect verlopen en de samenwerking gaat heel prettig. Renke is een beetje bescheiden maar werkt professioneel.

Duidelijke afspraken vooraf, dus iedereen weet waar die aan toe is. Kosten zijn duidelijk, maar er is voldoende flexibiliteit om de dag precies zo te organiseren als we wilden. Met een perfect mooi fotoboek als resultaat.

Waar zij heel goed in is, is om alles met perfecte timing vast te leggen. Ze ‘vangt’ nou net het juiste moment!

De foto’s zijn perfect. Ook met hele moeilijke lichtomstandigheden weet Renke goed mee om te gaan.

Je krijgt absoluut waar voor je geld! Absolute aanrader!

- KLAAS -

enthousiaste fotografe
Jullie verhaal

THE WEDDING EXPERIENCE

bruidsboeket

Naast een galerij vol prachtige foto’s, is het net zo belangrijk dat je een fijne trouw-beleving hebt, om jaren met veel plezier terug te kijken op jullie bruiloft en trouwfoto’s.

 

Daarom wil ik jullie leren kennen, jullie verhaal horen. Want dit maakt een wereld van verschil!

 

Als fotograaf ben ik de hele dag bij jullie en leg intieme momenten vast. Een klik onderling hebben is dus erg belangrijk. Daarom kun je altijd eerst een vrijblijvend gesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, kijken of het klikt en of we samen kunnen lachen. Want als we samen kunnen lachen en ontspannen zijn zie je dit terug in de foto’s.

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft, ook voor de foto's. Als fotograaf wil ik natuurlijk mooie foto's afleveren. De juiste locatie, de tijd van de dag en planning hebben hierop meer impact dan je misschien nu nog denkt. Ik zal dus ook met de voorbereiding enige input geven en jullie adviseren (Het is jullie dag, dus jullie wens gaat altijd voor). Om zo een prachtige eind-galerij aan foto's, een persoonlijk album, maar ook een fijne trouw-beleving voor jullie te creëren.

 

Al deze informatie heb ik vastgelegd in mijn boek, welke je krijgt als je mij boekt voor jullie bruiloft. In dit boek vind je dus álles wat je moet weten om jullie bruiloft Picture Perfect te maken.

Waarschijnlijk sta je niet dagelijks voor de camera of misschien houd je er helemaal niet van om op de foto te gaan en heb je geen zin om op jullie bruiloft uren aan de foto’s te besteden. Om deze redenen zit een pre-wedding shoot bij de trouwreportage in. Ik leer jullie tips en tricks, je zult zien dat je hierdoor meer kunt ontspannen en er daardoor mooie en spontane foto’s zullen komen. De eerste 20 minuten van de shoot zijn altijd wat ongemakkelijk, daarna ben je meestal een stuk meer ontspannen en gaat het allemaal van zelf. En omdat je bij deze oefen-shoot dus al veel hebt geleerd, zijn een paar korte foto-momenten op jullie bruiloft voldoende, zodat jullie genoeg tijd door kunnen brengen met jullie gasten!

Woorden die mijn foto’s omschrijven zijn: Fris, luchtig, vrolijk, energiek & puur.

Mijn stijl is een combinatie van journalistiek en editorial. Dit wil zeggen dat ik veel momenten ’spontaan’ vastleg, zoals ze echt gaan, maar ik waar nodig ook aanwijzingen geef. Geen stijf geposeerde foto's dus.

In mijn aanpak houd ik van duidelijke afspraken vooraf, maar ik ben flexibel op de dag zelf.

Even een praatje maken met de vader van de bruid, even aandacht voor de kinderen, zelf vind ik het belangrijk om mij tussen de mensen te begeven. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer.

trouwen drents museum assen
fotoshoot bruiloft

Samen met jullie maken we de planning, hierin kijk ik onder andere naar de stand van de zon, het seizoen en het aantal locaties. Maar ook de tijden die al vast staan (hoe laat trouwen jullie?) worden hier in meegenomen.

Om een goede impressie van jullie bruiloft in de eind-galerij en jullie album terug te zien, raad ik zo’n 8 uren fotografie aan. Dit is mede afhankelijk van de planning, het aantal locaties en natuurlijk jullie wensen.

In 8 uren kun je van het klaarmaken tot de start van het diner meestal vastleggen.

Weet je nog niet hoe veel uren je nodig denkt te hebben? Dat is geen probleem. Tijdens de kennismaking kijken we samen naar jullie wensen en hoe veel uur voor jullie ideaal is.

Foto

IMPRESSIE