top of page

Werkwijze 'Photo in the Box'

UNIQUE

Écht iets unieks aanbieden aan jouw klanten? Deze shoot heet ook wel ‘in a Box’ of ‘Photo in the Box'. Waarbij iedereen in een apart 'vak' zit, en samen 1 grote ‘letterbak’ vormt. De boxen hebben onderling verbindingen, om zo een uniek en speels eindresultaat te vormen. Dit kan voor 1 persoon, met het gezin of de familie. In een neutrale setting of als thema-shoot (denk bijvoorbeeld aan een unieke kerstkaart of verjaardagsfotoshoot). Je kunt het zo gek niet bedenken.

 

Deze fotoshoot is uniek, creatief en je kunt nog eens gek doen, wat wil je nog meer?

WERKWIJZE

Ik zie meerdere fotografen dit concept aanbieden, maar naar mijn idee zijn deze niet nauwkeurig uitgewerkt en mist de illusie én dat is nu net wat deze fotoshoot zo speciaal maakt. Zelf heb ik ook veel geëxperimenteerd en fouten gemaakt. Mijn volledige werkwijze heb ik verwerkt in een gids, zodat jij direct aan de slag kunt.

Je vindt hier informatie over het maken van de box-kast en de opstelling. Het creëren van een unieke schets en het uitwerken van de collage. Inclusief 4 templates (4, 9, 16 en 25 boxen), tips en veel gemaakte fouten die jij kunt voorkomen. Kortom álles dat je moet weten over deze unieke fotoshoot vind je in deze gids.

Hieronder kun je door een aantal pagina's van de werkwijze bladeren, om een indruk te krijgen.

photo in the box werkwijze making of gebruiksaanwijzing

Bestellen

Bestel hieronder de werkwijze 'Photo in the Box'. Een PDF met álles wat je moet weten over deze unieke fotoshoot, tips, informatie en fouten om te voorkomen en inclusief 4 templates in PSD (2024).

De werkwijze 'Photo in the Box' wordt binnen 48 uur na ontvangst van de betaling per mail verzonden.

Let op! Omdat het om een digitaal te downloaden bestand gaat, zit hier geen herroepingsrecht op. Met het bestellen van deze werkwijze ga je hiermee akkoord.

Heb je nog vragen voor je deze werkwijze aanschaft? Neem contact op.

Jouw bestelling
Selecteer een product:
Contact gegevens
Bijna klaar!

Bedankt voor je bestelling! Per mail ontvang je het betaalverzoek.

Na ontvangst van de betaling komt de bestelling binnen 48 uur jouw kant op.

bottom of page