top of page
Low budget bruiloft met een high end look, trouwringen in roze roos

Trouw advies

Een bruiloft met een high end look, zélfs met een klein budget

Renke Walstra bruiloft inspiratie adviseur fotograaf
Hi, ik ben Renke!

ondernemer, fotograaf & adviseur

Als bruidsfotograaf zie ik veel bruiloften vanuit het veld en weet de impact van bepaalde keuzes, denk aan de planning, kleuren-thema's, leveranciers en locaties.

Boek je mij als fotograaf, dan geef ik je veel tips en advies om het beste uit de foto's en de  trouwdag te halen. Met deze kennis kan ik natuurlijk veel meer bruidsparen helpen. En zo is Gorgeous Weddings ontstaan.

Ik heb in de begin jaren als fotograaf vooral gewerkt met kleine budgetten. Hierdoor heb ik dus veel bruiloften gezien waarbij er weinig geld te besteden was voor de gehele dag, wat veelal ook zichtbaar was. Dit kán anders. Door goed te plannen en de juiste leveranciers te kiezen kun jij een high end look geven aan je bruiloft, óók met een beperkt budget.

Aanbod

High end look
€ 96

Een low budget bruiloft met een high end look.

Ik ben enkele jaren budget-trouwfotograaf geweest en heb hierdoor veel de impact van budget keuzes gezien. Met goed plannen en zoeken kun je jouw bruiloft toch een high end look geven, binnen jouw budget. In een paar uur tijd help ik je op weg.

Hoe gaat het in z'n werk?

Een inspirerend gesprek van 2 uur. Samen gaan we brainstormen, ik geef adviezen, tips en informatie. Jullie stellen prioriteiten, samen bespreken we jullie wensen en ideeën, of maken we een moodboard. Zo kun je daarna zelf aan de slag met het plannen van jouw bruiloft.

Na het gesprek

Je verlaat het gesprek vol inspiratie. Denk aan: Waar let je op bij het kiezen van de juiste leveranciers, waar kan je op besparen, wat geeft een high end look en hoe voeg je kleur toe aan je bruiloft.

Advies op maat
€ 96 - € 480

Leveranciers kiezen, zie je door de bomen het bos niet meer? Ik kan je op weg helpen door mee te denken en/of passende leveranciers voor je te vinden.

Misschien heb je hulp nodig bij het maken van een tijdlijn of weet je niet waar welke leveranciers je vroegtijdig wilt boeken? Ik denk op allerlei vlakken met je mee.

Als bruidsfotograaf weet ik dat je fotografie zo'n 10-14 maanden vooruit wilt regelen, zeker wanneer je op zoek bent naar een bepaalde stijl of al een fotograaf op het oogt hebt.

Dit geldt natuurlijk voor alle leveranciers.

Mijn advies is onafhankelijk en professioneel.

Na het gesprek

Na het gesprek weet je hoe je aan de slag kunt. Heb je er voor gekozen dat ik je adviseer in passende leveranciers of andere vragen waarvoor ik op onderzoek uit ga? Dan ga ik hier na goedkeuring van de offerte mee aan de slag en krijg je later mijn advies op papier.

Los uur
€ 48

Wil je gewoon even brainstormen, heb je losse vragen, maar weet je niet aan wie je ze kunt stellen of heb je hulp nodig bij iets anders? Je kunt altijd een gesprek plannen voor adviezen, ideeën en tips.

 

Weet ik het antwoord niet op een vraag? Dan kan ik je doorverwijzen naar een leverancier die jouw vraag kan beantwoorden.

De minimale afname is 1 uur, uren daarboven worden afgerond per kwartier.

Een gesprek vindt plaats overdag (maandag t/m zondag) in Bovensmilde. Een gesprek op een andere tijd kan in overleg (meerprijs).

Alle prijzen zijn incl. BTW.

1MP _MG_9714.jpg
E-book | a Picture Perfect Wedding

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. De gekozen locatie, de tijd van de dag en planning hebben meer impact op het eindresultaat én de beleving dan je misschien nu nog denkt.

 

Al deze informatie heb ik vastgelegd in mijn boek, welke je krijgt als je mij boekt als bruidsfotograaf. In dit boek vind je álles wat je moet weten om jullie bruiloft Picture Perfect te maken.

Dit e-book is nu ook beschikbaar als ik niet jullie trouwfotograaf ben!

Trouwringen in echte roos

Gesprek plannen

Wauw, ik mag je adviseren voor een prachtige trouwdag! Vul het onderstaande formulier in om het advies gesprek te plannen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een datum af te spreken.

Bedankt voor je aanvraag! Je krijgt binnen 72 uur reactie van Renke, om een gesprek in te plannen. Houd ook je spam goed in de gaten.

Renke Walstra

Assen, Drenthe

contact

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Gorgeous Weddings is onderdeel

van Renke Fotografie

© Renke Fotografie 2013 - 2024

bottom of page