top of page

Familiefoto met een verrassing | Familie fotograaf Drenthe

Deze familie was een weekendje weg in het prachtige Drenthe. En omdat iedereen nu toch bij elkaar is, vond oma het tijd voor een nieuwe familiefoto. Op een prachtige, warme september avond kom de hele familie inclusief hun honden naar mijn favoriete foto-locatie in Assen.

De verrassing

Een week eerder kreeg ik van één van de kinderen een berichtje of ik wilde meewerken aan een verrassing tijdens de fotoshoot, een gender reveal. Mijn antwoord was natuurlijk JA!


Een paar dagen voor de fotoshoot zouden ze namelijk te horen krijgen of het een jongen of een meisje wordt, het leek hen leuk om tijdens de fotoshoot het geslacht bekend te maken door middel van rookfakkels.


Aan het einde van de shoot maak ik vaak de totale groepsfoto nog een keer, want iedereen is wat meer ontspannen. Dit was het ideale moment voor de reveal. Tijdens de fotoshoot laat ik mensen al verschillende kanten op kijken, naar de camera, naar elkaar en in dit geval ver weg naar rechts en toen de fakkels eenmaal brandden mocht de familie naar de ouders to-be kijken. Het duurde even voor iedereen door had wat er gaande was, maar wat waren de reacties mooi.Familiefoto met een verrassing | Familie fotograaf Drenthe | Renke Fotografie


Comments


bottom of page