top of page

Familie fotoshoot in het Drents Museum | Fotograaf Assen

Toen deze familie contact met mij op nam voor een familiefoto wilden zij in eerste instantie naar een kasteel. Hier in het Noorden zijn er alleen niet zo veel. Na verder vragen ging het vooral om de variatie in de foto's. Het Drents Museum heeft verschillende ruimtes en een eigen tuin. Een fotoshoot in het museum was dus ideaal voor deze familie.


1 maart vond de fotoshoot plaats, voordat het museum open zou gaan. Om half 9 starten we buiten. De kinderen vonden alleen de temperatuur van onder nul niet zo prettig. We zijn daarom snel naar binnen gegaan.Binnen zijn we begonnen in het nieuwe gedeelte, dit is het lichtste deel van het museum en persoonlijk ook mijn favoriete stuk. Dit gedeelte ligt precies onder de tuin, waar we de eerste foto's hebben gemaakt.
En als laatste zijn we nog in het oude gedeelte geweest in de balzaal. Eigenlijk wilde ik ook nog naar de Opkamer, een ruimte waar het oude en nieuwe gedeelte samen komen, maar door de kou (wat ik heel goed begrijp) waren de kinderen er wel klaar mee.


Comments


bottom of page