top of page

Jouw look | Bruidsmake-up visagist of zelf doen | Trouw inspiratie en tips Drenthe

Heb je jouw droomjurk of -pak gevonden, dan wil je dit natuurlijk combineren met het perfecte kapsel en/of make-up.


Bruidsmake-up visagie tips en inspiratie zelf doen

Het zal je misschien verbazen, maar niet elke look past bij elke jurk of pak. Neem daarom de foto’s van je trouwkleding mee naar de kapper en/of visagist, zij kunnen je helpen met het perfecte totaalplaatje! En vergeet ook niet verschillende foto’s mee te nemen van kapsels/make-up die je zelf heel mooi vindt. Maar blijf vooral bij jezelf, draag je normaal weinig of geen make-up, kies dan voor bijvoorbeeld een naturel-look.


Ik raad je aan om een goede visagiste in te huren voor je make-up. Als make-up niet goed is aangebracht of niet de juiste tint is gebruikt kun je dit terugzien in de foto’s. Helaas is dit achteraf (vaak) niet te herstellen.

Ook bij je kapsel maakt het verschil. Wanneer je je kapsel laat verzorgen door een goede kapper/kapster zul je niet terugzien dat er veel haarlak in zit en je kapsel zal ook de hele dag goed zitten, vaak zelfs na een rit in een cabrio!


"Het laten verzorgen van je kapsel en make-up

is ook een relax momentje voor jou!"


Laat ook altijd een proefkapsel/make-up doen, zo weet je of dit bij jou past en kun je nog iets wijzigen. Dit kun je bijvoorbeeld combineren met het passen van je trouwkleding, om zo een indruk te hebben van het totaalplaatje.Ga je zelf je make-up verzorgen?

Houd dan rekening met een de volgende dingen:

• Breng make-up altijd aan bij een goede daglichtlamp om kleurverschillen te voorkomen.

• Per seizoen heb je een andere huid-tint. Test de juiste kleur in het kuiltje waar je hals en romp samen komen (tussen je sleutelbenen).

• Make-up kan er voor zorgen dat het licht anders reflecteert. Hierdoor zie je op de foto soms (grote) verschillen. Breng de foundation of poeder daarom aan op alle zichtbare huid. Dus niet alleen je gezicht. Doe dit ook op je hals, schouders etc. Dit laatste is vooral belangrijk als je bijvoorbeeld een strapless jurk hebt.

• Oefen het aanbrengen van je make-up ook meerdere keren en kijk hoe veel tijd je hier voor nodig hebt.Comentários


bottom of page