top of page

Mark & Sylvia | Bruiloft in Kasteel Coevorden

10 oktober 2022 | Coevorden, Drenthe


-

Voor mij zou deze bruiloft pas in de middag starten. ’s Ochtends zag het weer er nog prachtig uit, volop zon, maar gedurende de ochtend werd het steeds donkerder. Ik heb Buienradar de hele tijd in de gaten gehouden en het zou vanaf 16 uur droog zijn. Tussen 16 en 19 uur zouden we voornamelijk buiten zijn, dus dat zou goed uitkomen!


Om half 2 ben ik vertrokken richting Coevorden, met een hele donkere lucht, maar vol goede moed.


Mark & Sylvia wilden een traditionele first-look, elkaar bij de ceremonie pas zien. Dus daar begon deze bruiloft mee. Na de ceremonie was het de bedoeling eerst groepsfoto’s te maken buiten bij het kasteel, alleen door de regen hebben we de planning iets omgegooid. Eerst het taart & toost moment. Ondertussen Buienradar blijven checken en wat bleek, pas tegen kwart voor 6 zou het droog zijn. Oei, daar hadden we niet op gerekend. Maar deze die-hards hebben zowel de groepsfoto’s als een deel van hun trouwfoto’s in de regen gedaan! En zoals beloofd was het om kwart voor 6, toen we bijna klaar waren met de fotoshoot, eindelijk droog.


Deze dag heb ik afgesloten bij hen thuis, eerst met foto’s met hun dieren (paarden, honden, katten en vissen), en een barbecue.


-


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Renate van Orsel-Kanne, Gemeente Coevorden


Comments


bottom of page