top of page

Paul & Eline | Een onverwachte gebeurtenis tijdens de ceremonie | Bruiloft bij de Warrel

8 juni 2024 | Annen - Westerbork


Mooi bruidspaar wandelt in het bos

's Ochtends startte ik bij Paul & Eline thuis, waar Elines haar en make-up al werd verzorgd door Danielle. Eline haar moeder hielp bij het aantrekken van de trouwjurk, ondertussen was Paul al in de buurt. Hij moest nog maar even een rondje rijden, want Eline was nog niet zo ver.


De first-look deden Paul & Eline in hun prachtige tuin. Ondanks het twijfelachtige weer zijn we daarna in het bos foto’s gaan maken. Omdat Paul graag een foto van zijn auto wilde, was het in plaats van 10 minuten lopen naar de locatie 20 minuten rijden. Via een grote omweg zijn we aangekomen op de locatie. Een paar maanden geleden zijn we hier al samen gaan kijken of dit een geschikte locatie zou zijn voor hun foto's. Dus we wisten nu precies wat de leuke plekjes waren.


Na de fotoshoot was het tijd om richting de Warrel te gaan, onderweg was er veel regen, maar gelukkig was het tijdens de ceremonie droog.

Het bruidspaar werd in een T-vormige haag ontvangen door hun gasten. Paul en Eline liepen hand in hand, vooraan stond een prachtig, oud bankje voor hen klaar. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Het bruidspaar gaat op het bankje zitten en KRAK! Paul zakt door het bankje heen en zit bijna op de grond, Eline blijft nog net zitten. Iedereen springt direct op om hen te helpen.

Vooraf zei Paul nog tegen Eline "Er mag best iets misgaan.", en dat gebeurde dus ook. Gelukkig kon iedereen hier hard om lachen en is dit een hilarische herinnering aan hun bruiloft.


Na de ceremonie mocht Paul de fles champagne sabreren en werd er geproost en gefeliciteerd. Ondertussen ben ik de sweet table gaan vastleggen die bakster Wilma had verzorgt. Pas toen ik bijna klaar was zag ik wat geks liggen bij de laatste sweets. De taarttopper bleek van de taart gevallen te zijn. Deze zat helemaal onder de botercrème en had een stuk van de taart meegenomen. De ceremoniemeester heeft deze schoongemaakt en opnieuw op de taart gezet. In de tussentijd ben ik verder gegaan met het vastleggen van de felicitaties. Toen het tijd was voor het aansnijden van de taart, was de taarttopper voor de tweede keer gevallen. Je kunt dan ook wel stellen dat het bruidspaar deze dag 3 keer gevallen is.


Deze dag sloot ik af na de groepsfoto’s, die nog onderbroken werden door een flinke bui.


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Trouwlocatie de Warrel

Pak Gents

Visagist Define Beauty

Nagelstylist Lak-it

Bloemist Bloemigkado
Comments


bottom of page