top of page

Bruiloft Denise & Remon bij Borg Nienoord | Bruidsfotograaf Groningen

20 mei 2023 | Bedum - Leek


Dit is toch wel mijn meest pittige bruiloft ooit geweest. Ik maakte deze dag meer uren dan ik normaal doe én de griep moest mij net nu hebben. Maar het was het meer dan waard!

Ik begon ’s ochtends in het ouderlijk huis van Denise, waar zij zich aan het klaarmaken was. Denise haar haar en make-up is verzorgt door de moeder van een vriendin. Denises moeder hielp bij het aantrekken van de jurk en haar vader hielp bij het omdoen van de sieraden. Dit zijn van die kleine momentjes die de dag speciaal maken.Remon kwam even later ook aan voor de first-look. Dit blijft toch altijd 1 van de mooiste momenten op een bruiloft als je het mij vraagt. Zoals ze zo mooi zeiden, dit was het spannendste stukje van de dag, nu is het alleen maar genieten.


Na de first-look ben ik al richting Borg Nienoord gegaan, waar de hele bruiloft zal plaatsvinden, zodat Denise & Remon even een momentje voor zichzelf hadden.


Eenmaal aangekomen bij de borg hebben we eerst een korte fotoshoot gehad in de borg tuin. Hierna konden Denise & Remon zich even terug trekken en ondertussen arriveerden de gasten bij de borg.


Denise, Remon en hun vaders arriveerde in een Dodge RAM, de auto van een vriendin. Deze gave trouwauto paste nét over de brug bij de borg heen. De gasten stonden klaar in een haag op het plein voor de aankomst van het bruidspaar.De gasten zijn richting de borgtuin gegaan, waar de ceremonie plaats vond. Remon werd begeleid door zijn moeder, gevolgd door 6 bruidsmeisjes en Denise werd weggegeven door haar vader.

Ambtenaar Meindert van de gemeente Westerkwartier wist het verhaal van Denise & Remon mooi te verwoorden in een persoonlijke ceremonie. Er werd volmondig JA gezegd en daarna was het tijd voor de ringen. Maar waar zijn die? De ceremoniemeester had ze klaargelegd in de borg, samen met de speciale acte, maar de bode had alleen de acte meegenomen (OEPS!). Gelukkig kon iedereen hier om lachen. Een aantal gasten bood hun eigen trouwring aan en ondertussen haastte de ceremoniemeester zich richting de borg om de ringen alsnog op te halen.Na de ceremonie was het tijd voor het taart & toost moment, kon iedereen het bruidspaar feliciteren en kwamen de eerste cadeau’s al te voorschijn. Gevolgd door de groepsfoto's.Na de groepsfoto’s was het tijd voor de barbecue en een tafel gevuld met verschillende soorten toetjes. En nog een korte fotoshoot.Deze dag sloot ik af bij de start van het feest, welke buiten plaatsvond. ‘S avonds was er via de DJ ook een feest-fotograaf geregeld, welke tot het einde is gebleven.


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Comments


bottom of page