top of page
CAKE SMASH FOTOGRAAF | DRENTHE
vrolijke fotoshoot kind speels puur uniek
eerste verjaardag shoot

Behind the camera

HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer en fotograaf

Jullie zoon of dochter wordt binnenkort 1 jaar, of misschien word jij wel 18, 30 of 50 en je wilt een Cake Smash plannen! Tof, je bent bij mij aan het goede adres hiervoor.

Je vindt hier meer informatie over de Cake Smash, mijn werk en werkwijze. Maar ik zal eerst kort iets over mezelf vertellen.

T/m 2023 heb ik een grote fotostudio in Assen gehad. Helaas wordt dit pand binnenkort gesloopt. Nu doe ik de Cake Smash fotoshoots vanuit twee ruime locaties in Assen en Bovensmilde. Familie- en gezinsshoots vinden plaats op een prachtige buitenlocatie.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Tijdens mijn opleiding tot Grafisch vormgever, kwam ik er al snel achter dat mijn hart meer ligt in de fotografie (al sluit het erg op elkaar aan). 

Ik ben gespecialiseerd in gezins-, familie- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 10 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

De eerste keer dat iemand een Cake Smash bij mij boekte wist ik niet of dit mijn ding was (Spoiler alert: Echt wel!).

Mijn mini-studio zat toen nog in de garage van mijn ouders en ik had geen badje. Dus na de Cake Smash werd 'de smasher' gewassen in de wasbak van de keuken. Na deze fotoshoot wilde ik meer, want kinderen helemaal onder de taart, dat is gewoon geweldig om te zien. Ik zit altijd met een grote SMILE de foto's te bewerken.

Voor mijn 30ste verjaardag wilde ik iets origineels namelijk een CAKE SMASH.

 

Ik was bij Renke op het goede adres. Met een vrijblijvende intake kon ik alles met haar bespreken. Renke heeft mij goed geholpen met het opzetten en het op doen van ideeën, ze liet mij vrij in mijn wensen en alles was bespreekbaar.

 

Ze stelde mij tijdens de shoot op mijn gemak. En de resultaten zijn ge-wel-dig :D

- ROSELYN -

cake smash dertig

de Fotoshoot

De Cake Smash, één van mijn favoriete fotoshoots om te doen. Kinderen helemaal onder de taart, geweldig om te zien.

Een Cake Smash is het meest voorkomend bij kinderen die 1 jaar oud worden, maar het kan ook leuk zijn voor bijvoorbeeld een 2de, 5de, 18de, of 30ste verjaardag.

De fotoshoot

Het Smash & Splash pakket ziet er als volgt uit. We beginnen met wat foto’s zonder de taart om even te wennen aan de setting en mij. Vervolgens pakken we de taart erbij en wachten rustig af wat er gebeurd. Sommige kinderen grijpen gelijk naar de taart, maar meestal moeten ze even een paar minuten wennen aan die ‘grote’ taart. Het is het ook niet ongebruikelijk als er even gehuild wordt. Dit is vaak ook snel weer voorbij, wanneer ze doorhebben dat ze de taart kunnen eten.

 

Het badje na de cake smash is vaak het allerleukste. Daarom is er ook een apart pakket met alleen het badje. Het water zit overal en de bellenmachine blaast belletjes rond. De meeste kinderen vinden dat fantastisch, al zit er soms een kindje tussen die juist van de bellenmachine schrikt.

Ik betrek ouders veel bij een fotoshoot/Cake Smash, jullie kennen je kindje het beste en weten wat hij/zij leuk vindt. Ook met het ‘slopen’ van de taart is vaak toch wat hulp nodig van de ouders of broertjes/zusjes. 

De taart

De taart kun je zelf meenemen, hiervoor krijg je van mij een aantal tips om op te letten bij het maken of bestellen van de taart. Want een mooie taart is voor deze fotoshoot zeker een meerwaarde!

 

Geen thema of drukke setting

Zelf werk ik niet met een thema’s of drukke settings. In de foto’s vind ik het belangrijk dat de aandacht direct naar de jarige en de taart gaan. De setting bestaat uit een aantal accessoires in de gewenste kleur(en) en een Giant Cupcake. Zo gaat de aandacht direct naar de jarige en de taart. Een eigen setting kan op aanvraag natuurlijk ook.

 

Wanneer plan je de Cake Smash?

Een Cake Smash vindt meestal zo'n 2 maanden voor de verjaardag plaats (plan op tijd, bij voorkeur zo'n 4 maanden voor de verjaardag).

Impressie

Giant Cupcake bestellen voor eerste verjaardag fotoshoot met chocola

Leuk, ontspannen en resultaat.

 

We wisten niet dat we een cake smash nodig hadden totdat we de website van Renke tegenkwamen.  We vonden het een hele ervaring. Niet alleen maakt ze mooie plaatjes, ze neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en geeft advies waar dat nodig is. Het is dat we geen tweede kind hebben, anders hadden we nog een shoot gedaan :).

Ik geloof dat het wel duidelijk is dat we enthousiast zijn.

- DEWI -

Investering

1/3

Cake Smash fotoshoot drenthe assen taart roze mint goud

Smash & Splash

€ 299

Inclusief

1 uur shoot

 • zonder taart, met taart & in het badje *

 • voor 1 persoon

 • woensdag of donderdag ochtend

 

Alle leuke foto's digitaal

 • Minimaal 30 foto's

Accessoires

 • badje, badeendjes en bellenmachine

 • versiering in 1-3 kleuren

Zelf regelen

Outfit & taart

2/3

Splash fotoshoot baddersessie badje eerste verjaardag speelse foto

Splash

€ 225

Inclusief

45 min. shoot

 • alleen foto's in het badje

 • voor 1 kindje (t/m 18 maanden oud)

 • woensdag of donderdag ochtend

 

Alle leuke foto's digitaal

 • Minimaal 15 foto's

Accessoires

 • badje, badeendjes en bellenmachine

 • Slingers in 1-3 kleuren

3/3

foto album ontwerp trouwen familie gezin

Upgrades

Eigen locatie   + € 100 en € 0,50/km

de fotoshoot bij jullie thuis of op een andere locatie

Weekend   op aanvraag

de fotoshoot op een zaterdag of zondagmiddag

Tweeling   op aanvraag

Fotoalbum

Smash & splash   + € 150

Splash   + € 99

alle geleverde foto's verwerkt in een luxe fotoalbum

* De baddersessie is alleen mogelijk voor kinderen t/m 18 maanden oud, i.v.m. de grote van het badje.

bottom of page