top of page
CAKE SMASH FOTOGRAAF | DRENTHE
mob One Way Vision IMG_0887.jpg
HI, IK BEN RENKE!

Ondernemer en fotograaf

Jullie zoon of dochter wordt binnenkort 1 jaar, of misschien word jij wel 18, 30 of 50 en je wilt een Cake Smash plannen! Tof, je bent bij mij aan het goede adres hiervoor.

Je vindt hier meer informatie over de Cake Smash, mijn werk en werkwijze. Maar ik zal eerst kort iets over mezelf vertellen.

 

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

 

Tijdens mijn opleiding tot Grafisch vormgever, kwam ik er al snel achter dat mijn hart meer ligt in de fotografie (al sluit het erg op elkaar aan). 

Ik ben gespecialiseerd in gezins-, familie- en bruidsfotografie. En dit mag ik nu al ruim 10 jaar als werk doen, hoe tof is dat!

De eerste keer dat iemand een Cake Smash bij mij boekte wist ik niet of dit mijn ding was (Spoiler alert: Echt wel!).

Mijn studio zat toen nog in de garage van mijn ouders en ik had geen badje. Dus na de Cake Smash werd 'de smasher' gewassen in de wasbak van de keuken.

Na deze fotoshoot wilde ik meer, want kinderen helemaal onder de taart, dat is gewoon geweldig om te zien. Ik zit altijd met een grote SMILE de foto's te bewerken.

In 2018 ben ik naar een grotere studio verhuisd, waar ik een aparte ruimte heb voor Cake Smashes. Dus taart aan de muur who cares!

Wat maakt Renke uniek?

Korte
levertijd

Kun jij ook niet wachten?

De digitale foto's ontvang je snel, het album kan wat langer duren.

Natuurlijk
& tijdloos

Foto’s met een natuurlijke & tijdloze uitstraling: Fris, kleurrijk, vrolijk & spontaan.

Rustig
& vrolijk

Een rustige, maar vrolijke setting, zodat de aandacht in de foto's direct naar de jarige gaat.

Eigen wensen op aanvraag.

Ervaring
& kwaliteit

Door jaren ervaring, de nieuwste technieken en de beste apparatuur, programma’s en leveranciers kan ik jullie écht kwaliteit leveren.

Zon- &
feestdagen

Een fotoshoot is ook mogelijk op zondagen, feestdagen en in (school)vakanties.

Info
DE FOTOSHOOT

De Cake Smash, één van mijn favoriete fotoshoots om te doen. Kinderen helemaal onder de taart, geweldig om te zien.

Een Cake Smash is het meest voorkomend bij kinderen die 1 jaar oud worden, maar het kan ook leuk zijn voor bijvoorbeeld een 2de, 5de, 18de, of 30ste verjaardag.

Op zoek naar een andere originele manier om je verjaardag te vieren? Dan is de 'in a Box' fotoshoot misschien wat voor jou. De Box-shoot is minder geschikt voor jonge kinderen.

De fotoshoot

Het Smash & Splash pakket ziet er als volgt uit. We beginnen met wat foto’s zonder de taart om even te wennen aan de omgeving, flitsers en mij. Vervolgens pakken we de taart erbij en wachten rustig af wat er gebeurd. Sommige kinderen grijpen gelijk naar de taart, maar meestal moeten ze even een paar minuten wennen aan die ‘grote’ taart. Het is het ook niet ongebruikelijk als er even gehuild wordt. Dit is vaak ook snel weer voorbij, wanneer ze doorhebben dat ze de taart kunnen eten.

 

Het badje na de cake smash is vaak het allerleukste. Daarom is er ook een apart pakket met alleen het badje. Het water zit overal en de bellenmachine blaast belletjes rond. De meeste kinderen vinden dat fantastisch, al zit er soms een kindje tussen die juist van de bellenmachine schrikt.

Ik betrek ouders veel bij een fotoshoot/Cake Smash, jullie kennen je kindje het beste en weten wat hij/zij leuk vindt. Ook met het ‘slopen’ van de taart is vaak toch wat hulp nodig van de ouders of broertjes/zusjes. 

De taart

Ik maak geen gebruik van roomboter, maar een vegan-variant (geen soja). Dit is voor de kinderen prettiger (minder zoet en machtig) dan roomboter en je hebt geen last van boterzuur. Boterzuur blijft namelijk erg lang in kleding hangen, zelfs na een aantal keren wassen. Een Cake Smash is daarom ook mogelijk met koemelkallergie of een lactose intolerantie (hiervoor wordt de witte chocola vervangen door pure).

 

Geen thema of drukke setting

Zelf werk ik niet met een thema’s of drukke settings. In de foto’s vind ik het belangrijk dat de aandacht direct naar de jarige en de taart gaan. De setting bestaat uit een aantal accessoires in de gewenste kleur(en) en een Giant Cupcake. Zo gaat de aandacht direct naar de jarige en de taart. Een eigen setting kan op aanvraag natuurlijk ook.

 

Wanneer plan je de Cake Smash?

Een Cake Smash vindt meestal zo'n 2 maanden voor de verjaardag plaats (plan het liefst op tijd, zo'n 4 maanden voor de verjaardag).

Voor mijn 30ste verjaardag wilde ik iets origineels namelijk een CAKE SMASH.

 

Ik was bij Renke op het goede adres. Met een vrijblijvende intake kon ik alles met haar bespreken. Renke heeft mij goed geholpen met het opzetten en het op doen van ideeën, ze liet mij vrij in mijn wensen en alles was bespreekbaar.

 

Ze stelde mij tijdens de shoot op mijn gemak. En de resultaten zijn ge-wel-dig :D

- ROSELYN -

cake smash dertig
Foto
IMPRESSIE
Prijs
INVESTERING
Cake Smash fotoshoot

• Ook mogelijk met allergieën.

• Met het boeken ga je akkoord met de voorwaarden. (zie footer)

Cake Smash jongen Drenthe Assen mint en goud
Smash & Splash
€ 480,-

± 1 uur in de studio

voor 1 persoon

achtergrond 'Beton'

versiering in 1 - 3 kleuren

foto's vooraf zonder taart

Giant Cupcake (taart)

badder-sessie (t/m 18 mnd)

 

incl. foto-album

met alle leuke foto's (30+ foto's)

linnen of kunstleren omslag

foto op de omslag

incl. alle leuke foto's ook digitaal

cake smash drenthe badder-sessie smash and splash
Splash
€ 325,-

± 30 minuten in de studio

voor 1 kindje (t/m 18 mnd)

achtergrond 'Beton'

slingers in 1 - 3 kleuren

badje, badeendjes en bellen

alleen foto's in het badje

 

incl. foto-album

met alle leuke foto's (15+ foto's)

linnen of kunstleren omslag

incl. alle leuke foto's ook digitaal

extra Giant Cupcake   € 40,-

koemelk- en lactose vrij   € 12,50

Andere allergie: op aanvraag

Giant Cupcake bestellen voor eerste verjaardag fotoshoot met chocola

Leuk, ontspannen en resultaat.

 

We wisten niet dat we een cake smash nodig hadden totdat we de website van Renke tegenkwamen.  We vonden het een hele ervaring. Niet alleen maakt ze mooie plaatjes, ze neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en geeft advies waar dat nodig is. Het is dat we geen tweede kind hebben, anders hadden we nog een shoot gedaan :).

Ik geloof dat het wel duidelijk is dat we enthousiast zijn.

- DEWI -

bottom of page