top of page
5MP 1431_039.jpg
Renke
5MP IMG_9838.jpg

OVER MIJ

Ik ben Renke Walstra, ondernemer, fotograaf en grafisch vormgever. Ik ben geboren en opgegroeid in Vries, hier heb ik tot mijn 23e gewoond. Ik woon nu aan de andere kant van Assen, in Bovensmilde.

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

Mijn lievelingskleur is roze, maar dat heb je vast al geraden.

 

Mijn favoriete fotoshoot is de ‘in a Box’ fotoshoot. Deze fotoshoot is al vrij uniek en je kunt ook nog eens gek doen, wat wil je nog meer? Maar een Cake Smash kan ik ook enorm van genieten, kinderen helemaal onder de taart, fan-tas-tisch!

De studio

In 2013 opende ik mijn eerste (mini) 'fotostudio' in de garage bij mijn ouders. Met moeite kon ik hier 4 personen kwijt, maar dan moest je wel heel goed stil blijven staan. Ik werkte dan ook vooral op locatie. Met de vele aanvragen voor groepsfoto's in de studio en het ontwikkelen van een speelse stijl ben ik in 2018 naar Assen verhuisd. Hier heb ik een grote studio met ruimte voor speelse gezinsfoto's, groepen en ook de 'in a Box' foto's worden hier gemaakt. Daarnaast heb ik nog een kleine studio speciaal voor Cake Smashes. Hier maakt het niet zo veel uit dat de taart aan de muren zit, al valt het nog steeds erg mee.

MEER OVER MIJ

5MP 1626_017-2.jpg
Info

Cake Smash

De Cake Smash, één van mijn favoriete fotoshoots om te doen. Kinderen helemaal onder de taart, geweldig om te zien.

Een Cake Smash is het meest voorkomend bij kinderen die 1 jaar oud worden, maar het kan ook leuk zijn voor een 2de, 5de, 18de, of misschien 30ste verjaardag.

Op zoek naar een andere originele manier om je verjaardag te vieren? Dan is de 'in a Box' fotoshoot misschien wat voor jou. Deze fotoshoot is minder geschikt voor jonge kinderen.

De fotoshoot

Het Smash & Splash pakket ziet er als volgt uit. We beginnen met wat foto’s zonder de taart om even te wennen aan de omgeving, flitsers en mij. Vervolgens pakken we de taart erbij en wachten rustig af wat er gebeurd. Sommige kinderen grijpen gelijk naar de taart, maar meestal moeten ze even een paar minuten wennen aan die ‘grote’ taart. Het is het ook niet ongebruikelijk als er even gehuild wordt. Dit is vaak ook snel weer voorbij, wanneer ze doorhebben dat ze de taart kunnen eten.

 

Het badje na de cake smash is vaak het allerleukste. Daarom is er ook een apart pakket met alleen het badje. Het water zit overal en de bellenmachine blaast belletjes rond. De meeste kinderen vinden dat fantastisch, al zit er soms een kindje tussen die juist van de bellenmachine schrikt.

Ik betrek ouders veel bij een fotoshoot/Cake Smash, jullie kennen je kindje het beste en weten wat hij/zij leuk vindt. Ook met het ‘slopen’ van de taart is vaak toch wat hulp nodig van de ouders of broertjes/zusjes. 

De taart

Ik maak geen gebruik van roomboter, maar een vegan-variant (geen soja). Dit is voor de kinderen prettiger (minder zoet en machtig) dan roomboter en je hebt geen last van boterzuur. Boterzuur blijft namelijk erg lang in kleding hangen, zelfs na een aantal keren wassen. Een Cake Smash is daarom ook mogelijk met koemelkallergie of een lactose intolerantie (hiervoor wordt de witte chocola vervangen door pure).

 

Geen thema of drukke setting

Zelf werk ik niet met een thema’s of drukke settings. In de foto’s vind ik het belangrijk dat de aandacht direct naar de jarige en de taart gaan. De setting bestaat uit een aantal accessoires in de gewenste kleur(en) en een luxe Giant Cupcake (ook mogelijk in koemelk- en lactosevrij en glutenvrij). Zo gaat de aandacht direct naar de jarige en de taart.

Een eigen setting kan op aanvraag natuurlijk ook (meerprijs).

 

Wanneer plan je de Cake Smash?

Een Cake Smash vindt meestal zo'n 2 maanden voor de verjaardag plaats (plan het liefst al rond de 8-9 maanden). Zodat de foto’s op tijd binnen zijn. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de fotoshoot op een later moment te doen. Houd er dan rekening mee dat de foto's misschien pas na de verjaardag zullen komen of met kosten voor spoedlevering.

Foto
Marble Surface
Prijs
Cake Smash

• Ook mogelijk met allergieën.

• Bij deze fotoshoot doe je een aanbetaling van 50%.

• Met het boeken ga je akkoord met de voorwaarden. (zie footer)

Cake Smash fotoshoot

Smash & Splash  € 480,-

± 1 uur in de studio

voor 1 persoon

achtergrond 'Beton'

versiering in 1 - 3 kleuren

foto's vooraf zonder taart

Giant Cupcake (taart)

badder-sessie (<2 jaar)

 

incl. foto-album

met alle leuke foto's (30+ foto's)

linnen of kunstleren omslag

foto op de omslag

incl. alle leuke foto's ook digitaal

Cake Smash fotoshoot

Splash   € 325,-

± 30 minuten in de studio

voor 1 kindje (<2 jaar)

achtergrond 'Beton'

slingers in 1 - 3 kleuren

badje, badeendjes en bellen

alleen foto's in het badje

 

incl. foto-album

met alle leuke foto's (15+ foto's)

linnen of kunstleren omslag

incl. alle leuke foto's ook digitaal

€  40,00

extra Giant Cupcake

€ 12,50

koemelk- en lactose vrij

Andere allergie: prijs op aanvraag

5MP 1538_010.jpg

AFSPRAAK MAKEN

Ben je enthousiast geworden over de Cake smash fotoshoot? Leuk! Je kunt hieronder een fotoshoot boeken. Ik neem z.s.m. contact met je op om een datum in te plannen.

Alle prijzen, informatie en mijn werkwijze vind je hier op de site.

Je aanvraag is pas verzonden zodra je de bevestiging naast de knop 'Verzenden' ziet staan.

Welk pakket wil je boeken?
Voorkeurs moment(en)
Allergiën?
Hoofdkleur (taart & versiering)
Bijkleur (versiering) kies max. 2

Mijn werkdagen zijn woensdag t/m zondag

Bedankt voor je boeking!

Ik neem binnen 72 uur contact met je op.

bottom of page