top of page

Bruiloft Ron & Rianne | Een regenachtige trouwdag bij de Warrel

21 juni 2024 | Beilen - Westerbork - Assen


Bruidegom in beige pak kust zijn bruid op haar wang

Een regenachtige trouwdag


’s Ochtends startte ik bij Rianne thuis voor het klaarmaken en de bijbehorende detailsfoto's. Rianne werd in haar jurk geholpen door haar dochter.

Ron stond al klaar op de fotolocatie voor de first-look en fotoshoot. Terwijl hij stond te wachten op Rianne kwamen er een paar hardlopers voorbij rennen. Niet veel later kwam Rianne aangelopen, tikt Ron op zijn schouder en ze zien elkaar. Een prachtig moment tussen het bruidspaar. En dan komen de hardlopers nogmaals langs, wat leuke een photobomb opleverde.


Bij de first-look vroeg ik aan Ron of hij het boeket voor Rianne ook had. OEPS! Deze lag nog thuis en het lukte niet om deze voor de fotoshoot nog op te halen. Dus voor de fotoshoot was het even improviseren zonder boeket.


Net nadat we klaar maken met de fotoshoot, kwam er een dreigende, donkere lucht over en in de auto barstte het lost. Het kwam met bakken uit de hemel en dit leek de komende uren niet beter te worden. De geplande buiten ceremonie werd dan ook naar binnen verplaatst, wat improfiseren was. Ook bij het geplande moment voor de groepfoto's leek het niet droog te zijn. Meestal is schuiven met de tijd dan de oplossing, maar iedereen moest ook optijd in de kerk zijn. Dus er moest een nieuw plan komen. Binnen bij de Warrel was geen optie, maar bij de kerk zou er meer ruimte zijn. Na de ceremonie zijn we dus met z'n alleen snel richting Assen gegaan, hebben daar de groepsfoto's binnen gemaakt en we waren op tijd klaar voor de kerkdienst. Er was zelfs nog wat tijd om een paar foto's te maken mét het bruidsboeket.


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Trouwlocatie de Warrel

Trouwjurk Koonings

Bloemen Bodenstaff
Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page