top of page

Cake Smash Fleur | Eerste verjaardag fotoshoot | Fotostudio Assen

Zo’n 2,5 jaar geleden kwam Merel bij mij voor haar Cake Smash en eind november was het de beurt aan haar zusje Fleur! Ik had me hier al maanden op verheugt, want het is altijd gezellig als familie Kronenberg langskomt voor een fotoshoot.


Fleur werd gelijk door papa de setting in ‘gebowld’, zodat ze alvast kon wennen aan de ruimte, flitsers en setting. Strike! Fleur was direct vrolijk.


Omdat het hele gezin mee was, zijn we de fotoshoot gestart met een gezinsfoto, gevolgd door de 2 zussen samen. Fleur vond alles prima, dus we konden gelijk door naar foto’s van haar alleen en vervolgens met de taart.

Fleur wist direct wat ze moest doen toen de taart te voorschijn kwam. Voorzichtig stak ze 1 hand in de botercrème en nam een hapje. Oe, dat was toch wel even spannend. Maar al snel kwam het tweede hapje.

Met wat hulp van de ouders en Merel werd ook de taart wat verder ‘vernield’. Zo’n kapotte taart, daar is niks aan.


Na de sessie met de taart was het tijd voor het allerleukste, het badje! De belletjes vlogen rond en Fleur vond het geweldig. Toen werd mijn beeld plotseling zwart, Merel stond namelijk ineens voor mij om ook belletjes te prikken. Dus weer even tijd om lekker samen te spelen. Waar Fleur heel vrolijk werd van de belletjes, was het voor Merel een serieuze zaak om ze allemaal te prikken. Daarna was het weer tijd voor Merel om aan de kant te gaan, maar dat was lastiger gezegd dan gedaan. Met 1 hand hield ik Merel vast en met de andere mijn camera. Dit was niet het meest handige kan ik je vertellen, maar daarna ging mama samen met Merel eigen bellen blazen. Zodat papa en ik Fleur leuk op de foto konden krijgen in het badje.
Commentaires


bottom of page