top of page

Cake Smash Roselyn

Begin juni kreeg ik een fotoshoot aanvraag van Roselyn, ze wilde voor haar 30ste verjaardag graag een bijzondere fotoshoot doen, een Cake Smash!


Dus Roselyn en ik hebben een afspraak gemaakt om haar wensen te bespreken en we waren het snel eens. Omdat mijn Cake Smash setting bedoelt is voor kinderen, hebben we eerste even wat proef-foto’s gemaakt of het wel zou passen. Gelukkig paste dit precies!


En toen was het aftellen naar de fotoshoot.


Normaal zorg ik dat de hele setting klaarstaat, maar omdat Roselyn zelf haar versiering wilde kiezen zijn we een half uur voor de fotoshoot gestart met het opbouwen en versieren van de setting. Waarbij ik normaal voor rust in de setting ga, hebben we samen gekozen voor een toffe, drukke setting. Je wordt ten slotte maar 1 keer 30 en dan moet je groots uitpakken.


De studio heeft nog heel lang naar champagne geroken, maar wat was dit een omzettend gave fotoshoot!


Roselyn haar reactie:

'Voor mijn 30ste verjaardag wilde ik iets origineels namelijk een CAKE SMASH. Ik was bij Renke op het goede adres. Met een vrijblijvende intake kon ik alles met haar bespreken. Renke heeft mij goed geholpen met het opzetten en het op doen van ideeën, ze liet mij vrij in mijn wensen en alles was bespreekbaar. Ze stelde mij tijdens de shoot op mijn gemak. En de resultaten zijn ge-wel-dig :D'Comments


bottom of page