top of page

Mirjam & Chris | Winter bruiloft met sneeuw | Bruidsfotograaf Assen

8 december 2023 | Assen


Een gezellige winter bruiloft met sneeuw.


Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde Mirjam dat zo hoopte op écht winterweer, alleen is die kans in december is erg klein. Maar toen ik op hun trouwdag het gordijn open deed, lag er sneeuw en het sneeuwde nog!


Aan het einde van de ochtend begon ik bij hen thuis, waar Mirjam zich aan het klaarmaken was. Mirjam had een prachtige jurk die perfect paste bij het winterse landschap.


Samen reden we naar het park waar Chris al klaarstond voor de first-look en fotoshoot. Aan het einde van de fotoshoot kwam ook nog hun dochter erbij en daarna volgende de groepsfoto’s. Alles liep vlot en hierdoor konden we eerst allemaal weer opwarmen voordat we richting het stadhuis gingen.


Ambtenaar Bert Thie had een prachtige ceremonie voorbereid en Chris en Mirjam lazen hun geloften aan elkaar voor. Na de ceremonie werden we welkom geheten in het gezellige resaurant La Sorella di Isolabella, met uitzicht op de vaart. De ruimte was precies ingericht zoals Mirjam het voor ogen had, in een winterse sfeer.


Tegen vijfen was het voor mij tijd om richting huis te gaan. En vanaf zeven uur s is de avond vastgelegd door feestfotograaf Martijn.


-


Levernaciers van deze bruiloft zijn:

Trouwlocatie Gemeente Assen

Feestlocatie De Paalkoepel

Schoenen Van Lier

Bruidszaak Bridallure

Kapper Hairbitat

Oorbellen Le Rêve

Boeket Minoes

Feestfotograaf Martijn van DellenComentarios


bottom of page