top of page

Bruiloft Sieger & Ineke | Bruidsfotograaf Noord Nederland

21 april 2023 | Gorredijk - De Blesse


Toen Sieger en Ineke bij mij in de studio waren voor hun kennismakingsgesprek, vertelde Sieger dat hij niet zo van foto’s maken houd. Poseren is niks voor mij, dat ben ik niet. Natuurlijk hoor ik dit vaak en samen kijken we wat hierin handig is. Voor Sieger hebben we in plaats van 1 langere fotoshoot, de momenten verdeelt over de dag in een paar mini-shoots.


Ook de pre-wedding shoot helpt hierbij. Al denk je misschien, nog meer foto’s? 3 weken voor de bruiloft hebben wij de pre-wedding shoot gedaan, vol in de regen. Het doel van deze fotoshoot was om de poses te leren, te wennen aan de camera en het op de trouwdag makkelijk en comfortabel te maken.

De poses hebben we besproken en geoefend, zo wisten Sieger en Ineke op de bruiloft precies wat hun te wachten stond, wat mijn aanwijzingen betekenen en wist ik wat voor hen werkt en wat niet.


De bruiloft begon ik ’s ochtends bij Ineke, voor het klaarmaken en wat detail-foto’s. Sieger was ondertussen aan de andere kant van het dorp, samen met zijn collega’s, de vrachtwagens aan het versieren. Door een onvoorzien probleem liep de planning wat uit. Om 12 uur stond de first-look op de planning, met aansluitend een mini-shoot. Om 12.33 kwam de hele stoet vrachtwagens, onder een luid getoeter, de straat ingereden. Gevolgd door het first-look moment en letterlijk één foto, een echte mini-shoot dus. Gelukkig hebben we in de planning voldoende tijd ingebouwd, en kwamen we op tijd aan voor de ceremonie.Sieger en Ineke trouwden aan de rand van het bos, op een prachtige open plek van Landgoed Lindehof. Trouwambtenaar Irene heeft Sieger en Ineke ‘in de echt verbonden’ en hun verhaal prachtig verwoord in een persoonlijke ceremonie.

De ceremonie liep over in het proosten en werd gevolgd door een paar groepsfoto’s. De gasten zijn alvast naar het restaurant gegaan, zodat het bruidspaar en ik nog de gemiste ‘mini-shoot’ van eerder konden inhalen. Ook konden de foto’s met de vrachtwagens niet ontbreken.

Na de fotoshoot was er eerst een rust-moment, daarna hebben Sieger en Ineke de taart aangesneden. Tussendoor zijn er nog wat groepsfoto’s gemaakt en na het eerste deel van het diner eindigde deze dag voor mij. En de tweede mini-shoot, tja, die is komen te vervallen.


Hoewel er weinig volgens planning liep, was dit een prachtige, relaxte en vooral gezellige dag.
Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Trouwambtenaar Irene Schonewille

Vrachtwagens MTS Uitslag Transport

ความคิดเห็น


bottom of page