top of page

Wat doen we als het regent? | Inspiratie en tips

In Nederland ontkom je er niet aan, er bestaat altijd een kans dat het gaat regenen tijdens jullie fotoshoot of op jullie bruiloft. Gelukkig valt het meestal mee, en als het toch regent dit ook geen ramp, er zijn genoeg dingen die we kunnen doen.


Het komt regelmatig voor dat (een deel van de) familie van ver weg komt voor de fotoshoot, bijvoorbeeld voor een weekendje weg, je woont in het buitenland of uit een ander deel van Nederland. Daarom is het fijn als de fotoshoot op afgesproken datum door kan gaan. Dus wat kunnen we doen als het regent?

Bij een kleine kans op regen zou ik altijd zeggen, neem de gok en doe de fotoshoot gewoon buiten. Van een paar druppen smelt niemand en een normale bui is ook prima te overleven. Neem dan wel allemaal een paraplu mee, zodat je tussendoor even droog kunt staan. En dit kan ook toffe foto’s opleveren!


Hieronder zie je een aantal voorbeelden van foto’s die in de regen zijn gemaakt.Als het écht met bakken uit de lucht komt, dan doen we de fotoshoot ook niet buiten. Bij een fotoshoot tot 15 personen kunnen we tot 3 uur voor de fotoshoot naar de studio uitwijken. Bij een grotere groep kunnen we de fotoshoot ook op een overdekte plek doen. Zo kan de fotoshoot altijd doorgaan. In Assen zijn twee viaducten waar we terecht kunnen.

Is de fotoshoot niet in Assen? Dan kun je zelf een alternatief in de omgeving kiezen. Dit kan ook een viaduct zijn, maar ook een betaalde binnen locatie.


Comments


bottom of page