top of page

Trouw advies | Gorgeous Weddings

Een bruiloft met een high end look, zélfs met een klein budget.


Als bruidsfotograaf zie ik veel bruiloften vanuit het veld en weet de impact van bepaalde keuzes, denk aan de planning, kleuren-thema's, leveranciers en locaties.


Boek je mij als fotograaf, dan geef ik je veel tips en advies om het beste uit de foto's en trouwdag te halen. Met deze kennis kan ik natuurlijk veel meer bruidsparen helpen. Zo is Gorgeous Weddings ontstaan! In deze blog vertel ik je meer hierover.


Gouden trouwringen in roze roos

Klein budget

Als bruidsfotograaf heb ik een aantal jaren vooral gewerkt met kleine budgetten, wat vaak ook zichtbaar was. Dit kán anders. Door goed te plannen en de juiste leveranciers te kiezen kun jij een high end look geven aan je bruiloft, óók met een beperkt budget. Ik kan je hierin goed adviseren.


Een uitgebreid gesprek met trouw advies duurt zo’n 2 uur. Je verlaat het gesprek vol inspiratie. Denk aan: Waar let je op bij het kiezen van de juiste leverancier? | Waar kan je op besparen? | Wat geeft een high end look? | Hoe voeg je kleur toe aan je bruiloft?


Bruidspaar leest geloften aan elkaar voor tijdens de ceremonie

Advies op maat

Gaan jullie trouwen maar is het aanbod wel overweldigend. Misschien heb je moeite met een planning maken of weet je niet wat je allemaal moet regelen. Ik denk op allerlei vlakken met je mee.


Na het gesprek weet je hoe je aan de slag kunt. Heb je er voor gekozen dat ik je adviseer in passende leveranciers of met andere vragen waarvoor ik op onderzoek uit ga? Dan ga ik hier na goedkeuring van de offerte mee aan de slag en krijg je later een terugkoppeling op papier. Ook verderop in de planning kan ik jullie goed adviseren.


Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk alle informatie op Gorgeous-weddings.nl


Comments


bottom of page