top of page

Laatste kans | Fotostudio Assen

Het afgelopen jaar heb ik al enige voorbereidingen doorgevoerd in mijn aanpak en aanbod, om de overgang kleiner te maken. Maar nu gaat het toch echt gebeuren.


In 2018 ben ik mijn fotostudio in Assen gaan huren, wetende dat dit pand binnen een aantal jaren gesloopt zou gaan worden.

Daarnaast past dit pand eigenlijk ook niet meer bij mij, doordat ik mij de laatste jaren meer ben gaan richten op natuurlijk licht en ook een andere doelgroep heb. Zo stop ik eind dit jaar met deze studio in Assen.

Ik ben nog wel op zoek naar een (bijvoorkeur daglicht) studio in de omgeving!


Aanbieding

Maar voor ik (tijdelijk) stop met studio werk komt er binnenkort een toffe aanbieding online voor de in a Box shoot! Dus wil je deze unieke shoot doen? Dít is je kans!


Opruiming studio

Doordat ik in de afgelopen jaren veel heb verzameld, veel dingen al jaren niet meer gebruik of straks gewoon geen plek meer voor heb, gaat er van alles weg! Denk aan softboxen, achtergronden, zwangerschapsjurken, maar ook meubilair, apparaten, etc.

In december zal er een open verkoopdag zijn voor deze spullen. Maar wil je eerder wat overnemen? Op afspraak langskomen kan ook!


En nu verder?

Verder verandert er niet zo veel. Je kunt mij nog steeds boeken voor een gezins- of familiefotoshoot, een bruiloft of andere fotografie-opdracht.

Waar voorheen de studio vooral als ‘back-up’ werd gebruikt bij regen, zijn er nog genoeg andere opties om de fotoshoot toch door te laten gaan bij regen. Want ik weet dat het al een heel gepuzzel is om al tot een datum te komen, laat staan dat je deze moet verzetten. Dus geen zorgen, ook zonder studio komt dit goed!


De Modern (digitale) pakketten worden de standaard fotoshoots, maar op aanvraag is er veel meer mogelijk, ook nog steeds de Old Skool (drukwerk) pakketten!

Renke Walstra voor haar fotostudio in Assen

Comentarios


bottom of page