top of page

Photo in the Box | Werkwijze | Fotostudio Assen

Écht iets unieks aanbieden aan jouw klanten? Deze shoot heet ook wel ‘in a Box’, ‘Photo in the Box' of 'Kubus fotoshoot'. Waarbij iedereen in een apart vak zit en samen 1 grote letterbak vormt. De boxen hebben onderling verbindingen, om zo een uniek en speels eindresultaat te vormen. Dit kan voor 1 persoon, met het gezin of de familie. In een neutrale setting of als thema-shoot (denk bijvoorbeeld aan een unieke kerstkaart, verjaardagsfotoshoot of valentijn). Je kunt met deze fotoshoot alle kanten op.


Je kunt mijn volledige werkwijze aanschaffen voor deze fotoshoot!


De juiste voorbereiding en uitwerking maakt bij deze fotoshoot hét verschil, je creëert namelijk een illusie. Ik heb door de jaren heen hier veel mee geëxperimenteerd, ontzettend veel fouten gemaakt en om jou dit hele proces te besparen heb ik alles verwerkt in deze gids. Je kunt snel, nauwkeurig en efficiënt werken. Natuurlijk kun jij met deze kennis weer jouw eigen draai geven aan deze unieke fotoshoot!


Je vindt in deze gids o.a.: Het maken van de box-kast, de opstelling, benodigdheden, schetsen maken, de collage uitwerken en ook 4 templates in PSD (2024).


Photo in the Box werkwijze kubus shoot


Comments


bottom of page