top of page

a Picture Perfect Wedding

Hi bruidspaar to-be!

Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Waarschijnlijk trouwen jullie voor het eerst, ik kan me dan ook voorstellen dat er op dit moment veel op jullie afkomt, er is zoveel te regelen voor jullie grote dag. Mijn jaren ervaring als trouwleverancier heb ik vastgelegd in een e-book.

 

De kans is groot dat jullie anders tegen licht, kleuren, ruimte en de planning aankijken dan dat een fotograaf dat doet. Ik neem jullie daarom mee in de verschillende momenten op de trouwdag en leg zo veel mogelijk uit welke keuzes, welke impact hebben. Want jullie hebben meer invloed op het eindresultaat dan je misschien nu nog denkt. De gekozen locatie, kleuren, details en de planning gaan het eindresultaat in jullie foto’s bepalen.

Ook met een beperkt budget is het mogelijk om een high-end look te geven aan jullie trouwdag. In het hoofdstuk 'Budget' vind je verschillende tips hiervoor.

Blader hieronder alvast door een aantal pagina's, om een indruk te krijgen.

Bestellen

Bestel hieronder het e-book 'a Picture Perfect Wedding'. Een PDF vol tips om het beste uit jullie trouwdag te halen. Hierboven kun je al een aantal pagina's bekijken.

Het e-book wordt binnen 48 uur na ontvangst van de betaling per mail (WeTransfer) verzonden.

Heb je nog vragen voor je dit e-book aanschaft? Neem contact op.

Jouw bestelling
Selecteer een product:
Contact gegevens
Bijna klaar!

Bedankt voor je bestelling! Per mail ontvang je het betaalverzoek.

Na ontvangst van de betaling komt de bestelling binnen 48 uur jouw kant op.

bottom of page