top of page

Bruiloft Frank & Talitha

10 juni 2022 | Appelscha - Veenhuizen - Witten


Bruidspaar leest hun geloften aan elkaar voor en houden handen vast

Frank en Talitha hebben voor een ruim opgezette dag gekozen, wat ik ontzettend fijn vind. Ik heb ‘vroeger’ veel korte bruiloften gedaan (2-4 uren), waarbij de hele dag in deze korte tijd werd vast gelegd. Dan is zo’n hele dag bruiloft wel heel relaxed kan ik je vertellen!


We begonnen de dag in Appelscha, waar de first-look en fotoshoot plaatsvonden. Frank en ik waren ruim op tijd, dus we hebben een mooi plekje hier voor uitgekozen. De first-look ging geleidelijk over in de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot hebben ze ook hun geloften aan elkaar voorgelezen.


Na de fotoshoot zijn we bij oma langs geweest, zij kon helaas niet bij de ceremonie en de kerkdienst zijn, maar speciaal hiervoor hebben Frank en Talitha gekozen voor de first-look en fotoshoot locatie in Appelscha.


De ceremonie en kerkdienst vonden plaats in de Koepelkerk in Veenhuizen. Een normale ceremonie van ongeveer een half uur, gevolgd door een mooie kerkdienst die ruim 2 uur heeft geduurd. Tussendoor hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt. Na de kerkdienst was het tijd voor de receptie met de gasten tijdens de kerkdienst, de daggasten konden alvast naar Witten voor het diner en feest.


Deze dag sloot ik af bij de start van het diner.


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Gemeente Noordenveld, Bert ThieComentários


bottom of page