top of page

Bruiloft E&S bij de Kruimel | Bruidsfotograaf Drenthe, Gasselte

27 juni 2023 | Gasselte


Liefde kent geen tijd.


Ik begon deze bruiloft aan het einde van de ochtend bij de Kruimel in Gasselte, waar de hele dag plaats zou vinden. De bruid was nog bij de kapper. Ik kon de locatie al even verkennen, om de mooiste plekjes te vinden. Ook al ken ik deze locatie heel goed, het licht en de natuur zijn toch altijd weer anders.

Het bruidspaar wilde een traditionele first-look, elkaar bij het altaar pas zien, dus zouden ze apart aankomen op de locatie. Alleen liep dit niet als gepland, doordat ze tegelijk op de locatie arriveerden. Gelukkig ging dit net goed en werden zij om de beurt ‘opgesloten’, zodat de ander zijn/haar gang kon gaan.

De bruid wilde alles zelf regelen. Tussen het klaarmaken door is ze, samen met haar familie, bezig geweest met het decoreren. Ondertussen zat de bruidegom te wachten tot het zijn beurt was om te helpen.

De moeder van de bruid had ook veel taken en rende van hot naar her. Zo was ze ceremoniemeester en getuige, ook was ze nodig bij het decoreren, het klaarmaken van de bruid, het uitdelen van de corsages, maar moest ze zelf ook nog in haar outfit. Mijn assistente, ik en het personeel van de Kruimel zijn bij gesprongen waar mogelijk om taken te regelen, want we liepen inmiddels achter op schema. Foto’s maken was voor mij inmiddels een bijzaak geworden, gelukkig heb ik tussendoor nog genoeg foto’s kunnen maken.

Het pak van de bruidegom was nog onderweg, dus hij kon in de tussentijd mooi helpen bij het decoreren. Tegen 1 uur kwam ook zijn pak aan op de locatie en kon hij zich klaarmaken. Daarna was het tijd voor de bruid om in haar jurk te gaan. Het was even passen en meten, want we stonden met z’n vijven in de bruidssuite. De bruid, haar moeder, mijn assistente, ik en zelfs de ambtenaar was al van de partij om te helpen.Eindelijk was het tijd voor de ceremonie! Het weer was ideaal om op het strandje te trouwen, wat het bruidspaar graag wilde. De bruid werd ‘weggegeven’ door haar opa, een heel bijzonder moment. Daarna werd een speciale kaars aangestoken, voor haar vader.


Ambtenaar Albertha van de gemeente Aa en Hunze wist het verhaal van het bruidspaar mooi te verwoorden in een persoonlijke ceremonie en natuurlijk werd er JA gezegd! Op de achtergrond speelden de kinderen en boven het bruidspaar zoemde de drone van een familielid, om de ceremonie vast te leggen.

Na de ceremonie stonden er heerlijk zoete cocktails klaar om te toosten op het bruidspaar.


De oma van de bruidegom is dementerend, daarom hebben we tussendoor snel wat foto’s gemaakt met haar. Volgens mij vond ze het prachtig, want ze stond er zelfs bij te zingen! Na deze foto’s is oma weer naar huis gegaan.

Het bruidspaar is vervolgens de taart gaan aansnijden, iedereen kon hen feliciteren en daarna volgden nog een paar groepsfoto’s. Na de groepsfoto’s was het tijd voor een rustmoment voor het bruidspaar, het was warm zat.Omdat de planning inmiddels flink was uitgelopen, had ik maar een paar minuten voor de fotoshoot met het bruidspaar, voordat we werden opgehaald voor het diner.

Het diner startte met soep, gevolgd door een barbecue, heerlijke salades, maar ook frietjes en kipnuggets voor de kinderen. Tussen het diner en het toetje heb ik het bruidspaar nog even meegenomen voor nog een korte fotoshoot.

Deze dag sloot ik af bij het toetje. Die de kinderen zelf mochten maken in de food truck!


Leveranciers van deze bruiloft zijn:

Trouwlocatie de Kruimel

Bruidszaak Compagne

Haar & make-up Salon Femia

Ringen Lucardi

Bruidstaart Hema

Babs Albertha Ottevanger, gemeente Aa en Hunze

Commenti


bottom of page